zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Blessure Frenkie de Jong valt mee

lees ook ...

Pochettino vertrekt na een seizoen bij Chelsea als trainer

Mauricio Pochettino en  Chelsea zijn in goed overleg dinsdag uit elkaar gegaan liet de club in een officiele statement weten. De trainer zou na een evaluatie van het seizoen akkoord zijn gegaan...

De 26-jarige speler van FC Barcelona en Nederlandsinternational Frenkie de Jong raakte zondag in de eerste helft van de wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona geblesseerd aan zijn enkel en verliet huilend het veld en dat betekent einde seizoen voor De Jong maar toch nog op tijd fit voor EK2024.

Het clubseizoen van Frenkie de Jong zit er , maar hij is op tijd fit voor het EK in Duitsland. Volgens de 1ste testen blijkt de blessure niet zo ernstig te zijn, maar hij zal niet meer in actie komen voor Barcelona in de resterende LA Liga wedstrijden. De Jong worstelt het hele seizzoen met blessures en was pas hersteld van een eerdere blessure, ookal aan zijn enkel. In totaal kon hij dit seizoen 15 wedstrijden niet in actie komen voor Barcelona. Bovendien speelde hij sinds september ( vorig jaar) zijn laatste interland.

Barcelona verloor zondag de topper van Real Madrid met 2-3 en maakt daardoor geen kans meer op het kampioenschap in de LA Liga. De afstand is nu opgelopen tot 11 punten. Real Madrid zal dan gekroond worden tot de nieuwe kampioen van Spanje. Barcelona eindigt dit seizoen zonder een prijs gewonnen te hebben.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBlessure Frenkie de Jong valt mee