woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Blessure Frenkie de Jong domper voor Barcelona en Oranje

lees ook ...

Braziliaans talent Victor Roque sluit zich in december aan b...

De 18-jarige Braziliaans talent en speler van Atletico Paranaense Victor Roque zal zich volgend maand december in Spanje aanmelden bij zijn nieuwe club Barcelona. Barcelona heeft van de LA Liga gro...

Frenkie de Jong moest na iets meer dan dertig minuten spelen  in de LA Liga wedstrijd van Barcelona tegen Celta de Viga geblesseerd het veld verlaten.

Frenkie de Jong, die kort voor de blessure een geweldige wedstrijd voor Barcelona speelde tegen Celta Vigo verliet na iets meer dan 30 minuten spelen met tranen in de ogen  het veld. Na de wedtrijd bleek dat Frenkie de Jong een enkelblessure heeft opgelopen, dat is slecht nieuws voor Barcelona maar ook voor het Nederlandselftal. Volgens de medische staf bij Barcelona zal De Jong zeker pas na november weer in actie komen, voor zowel Barcelona als het Nederlandselftal betekent dat een domper. Nederland speelt belangrijke EK Kwalificatie wedstrijden en Barcelona de wedstrijden in Championsleague. De komende dagen  komt er nog meer info vrij over de blessure van Frenkie de Jong.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBlessure Frenkie de Jong domper voor Barcelona en Oranje