donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

” Bijzondere overwinning voor Luis Diaz “tegen Brazilie

lees ook ...

Fabio Grosso na zeven wedstrijden ontslagen als trainer

De 46-jarige trainer van Olympic Lyon Fabio Grosso is na zeven wedstrijden ontslagen door het bestuur van de club. Fabio Grosso moest het veld ruimen na de slechte resultaten van de club in de Fran...

De aanvaller van Colombia en de Engelse club Liverpool Luis Diaz was donderdagavond de absolute held in de 2-1 overwinning van Colombia op Brazilie in de WK2026 Kwalificatie wedstrijd.

Het was Brazilie die heel vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong kwam middels een doelpunt van Martinelli.Niet lang daarna moest Vinicius Jr geblesseerd het veld verlaten. Brazilie kreeg in de 1ste en aantal goede kansen om de score hoger op te tillen maar faalde keer op keer bij de afronding.

In de 2de helft nam Colombia de wedstrijd over en zette Brazilie, die zonder de geblesseerde Neymar Jr speelde flink onder druk.Luis Diaz bracht Colombia op gelijke hoogte met Brazilie 1-1 en het was dezelfde speler die 3 minuten later de stand tilde naar een 2-1 voorsprong voor Colombia. Het waren 2 belangrijke en bijzondere doelpunten voor Luiz Diaz wiens ouders op de tribune zaten.

Ongeveer een week tot 2 geleden werden de ouders van Luis Diaz in Colombia ontvoerd, zijn moeder wist gelukkig eerder te ontvluchten uit de handen van  de gijzelaars. Diaz zijn vader had het vrij moeilijk, maar uiteindelijk lukte het na twaalf dagen het leger van Colombia om  hem vrij te krijgen uit de handen van de  guerillabeweging ELN.Na de wedstrijd kon Diaz zijn tranen niet onder controle houden en rende in de richting waar zijn ouders  op de trubine zaten. Brazilie zakt door het verlies naar de 5de plek terwijl Colombia naar de 3de plek verhuisd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Bijzondere overwinning voor Luis Diaz "tegen Brazilie