zondag 3 december 2023
29.4 C
Paramaribo
0.4 C
Amsterdam
0
(0)

Bijzondere overwinning van Adana Demirspor in de Turkse competitie

lees ook ...

A must win for Barcelona tegen FC Porto in de Championsleagu...

De huidige kampioen in de La Liga Barcelona kan zich dinsdag geen gelijkspel nog verlies permiteren in de Championsleague ontmoeting tegen FC Porto. Door het verlies een paar weken geleden tegen Sh...

Adana Demirspor de ploeg van trainer Patrick Kluivert heeft in de Turkse competitie voor een stunt gezorgd door met een C-elftal te winnen van Besiktas en wel met 4-1.

De Nederlandse coach  Patrick Kluivert moest het doen in de wedstrijd tegen Besiktas zonder een groot aantal van zijn basisspelers en reserve spelers.Door onder meer schorsingen en blessures kon Kluivert over bijzonder veel spelers  niet beschikken tegen Besiktas. Kluivert was daardoor genoodzaakt gebruik te maken van de kwaliteiten van zijn 4de keeper Vedat Karakus. Desondanks speelde de ploeg van coach Kluivert een geweldige wedstrijd tegen de nummer drie van het vorige seizoen in Turkije. Bij rust stond het al 2-0 in het voordeel van Adana Demirspor en na de rust verder uit te lopen naar 4-0.In de slotfase van de wedstrijd kwam Besiktas even terug en scoorde 2 keer, gelukkig voor Patrick Kluivert en zijn team bleef het tot het einde op 4-2. Adana Demirspor staat momenteel op de 3de plek in de Turkse Super Lig.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBijzondere overwinning van Adana Demirspor in de Turkse competitie