woensdag 22 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Bigi Boy slaat Braziliaanse tegenstander knock-out

lees ook ...

Enzo Alves de zoon van Marcelo scoort meer dan 100 doelpunte...

De 13-jarige zoon van linksback Marcelo  Enzo Alves scoorde zaterdag een hattrick in de Real Madrid Academie en daarmee kwam hij op meer dan 100 doelpunten te staan Enzo Alves, die kwam invallen in...

Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik heeft gisteravond tijdens het hoofdgevecht van UFC Vegas 28, middels TKO gewonnen van de Braziliaan Augusto Sakai. Hij heeft gevlamd, zoals was beloofd. Dit is zijn achtste UFC-gevecht.

Bigi Boy was ervan overtuigd dat hij deze wedstrijd zou winnen. Van Sakai werd verwacht dat hij meer actie zou ondernemen. Met zijn optreden zaterdagavond heeft Bigi Boy in elk geval weer getoond waartoe hij in staat is.

Hij raakte Sakai eerst met een linkse hoek, vervolgens een rechtse, waardoor de Braziliaan tegen het canvas ging. Hij werd daarbij bestookt door de Surinamer, waarna referee Herb Dean met 4:59 op de klok ingreep en de Braziliaan van een verdere afgang behoedde.

Uit vele landen is gekeken naar het gevecht van Bigi Boy. Surinamers zijn super opgelucht en ook trots na dit gevecht. Op social media zijn de felicitaties naar Bigi Boy toe niet uitgebleven. “Bigup u self bigi the sky is the limit”, “Na den san dis me wan sji. Ju musu e go na den man tapu”, “Seriously, that was fast. We hebben niet eens een hap van die fight snacks kunnen eten,” zijn enkele reacties op Facebook.

Er wordt zelfs gesproken van een goed weekend voor Suriname, ondanks de total lockdown waarin het land zit vanwege corona. Het National Voetbalteam van Suriname won vrijdag van Bermuda met 6-0.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBigi Boy slaat Braziliaanse tegenstander knock-out