zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

” BIGI BOI” maakt sprong naar elfde plek op UFC zwaargewicht lijst

lees ook ...

DE STER ONGESLAGEN KAMPIOEN IN NICKERIE

De Ster is zondagmiddag ongeslagen kampioen geworden in de 1ste klasse van de competitie in Nickerie door de laatste wedstrijd met 5-0 te winnen van Jai Hanoeman. In een goed bezette Pierkhan stadi...

De 33-jarige MMA Fighter Jairzinho Rozenstruik bekend als ” Bigi Boi” maakt vier sprongen vooruit naar zijn TKO overwinning afgelopen zaterdag in Las Vegas.

” Bigi Boi” maakte afgelopen zaterdag korte metten met zijn tegenstander Shamil Gaziev in de UFC Fight in de zwaargewicht divisie, door een TKO in de 4de ronde van het gevecht. Zijn tegenstander gooide na de 4de de handdoek in de ring. Rozenstruik heeft met zijn jabs het erg moeilijk gemaakt voor zijn tegenstander. Het was een must win voor Rozenstruik. Na het gevecht heeft de UFC de lijst van de top 15 vrijgegeven en daar blijkt dat Rozenstruik nu op de elfde plaats staat, nog net niet in de top 10.

Rozenstruik hoopt in juli- augustus weer in actie te komen, een overwinning kan hem weer in de top 10 doen belanden en waarvan hij nog steeds droomt een titelgevecht in de UFC zwaargewicht divisie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' BIGI BOI" maakt sprong naar elfde plek op UFC zwaargewicht lijst