Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Bigi Boi krijgt droomgevecht tegen Ngannou

Geplaatst

op

door

Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik is zelfverzekerd en gaat ervan uit dat hij zijn komend gevecht tegen Francis Ngannou ook in winst zal omzetten. Dit is trouwens ook een gevecht waar hij van heeft gedroomd. Deze wedstrijd is op 28 maart 2020 in de Verenigde Staten van Amerika. De Mixed Martial Arts vechter ging tijdens een persconferentie ook in op het veel besproken gevecht tegen Alistair Overeem.

Rozenstruik is enthousiast over het gevecht, vooral na de reactie van Ngannou enkele dagen terug over het laatste gevecht tegen Overeem. “Hij zei dat hij onder de indruk is van hoeveel geluk ik heb. Dat wil zeggen hij ‘disrespect’ me nu al. Wat ik doe respecteert hij niet en daar gaat hij voor betalen”, luidt de duidelijke boodschap van Rozenstruik naar Ngannou. Tijdens de persconferentie is ook het contract getekend voor dit gevecht.

Rozenstruik is de samenleving dankbaar voor de ondersteuning en het warm onthaal bij zijn aankomst in Suriname. Ook het feit dat zijn vader aanwezig was tijdens het gevecht tegen Overeem, stemde hem goed.

Hij gaf aan dat hij respect heeft voor elke tegenstander. Ook heeft hij Overeem een beterschapswens gestuurd. De voorbereidingen voor het gevecht tegen Ngannou zijn al begonnen. Trainer Michael Babb riep de samenleving op om 300% achter Bigi Boi te staan. De inzet is om kampioen te worden van de UFC.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Buitenland

Kongolo van Huddersfield Town naar Fulham

Geplaatst

op

door

Terence Kongolo voetbalt de rest van dit seizoen voor Fulham. De Londense club huurt de 25-jarige verdediger van Huddersfield Town. “Ik ben heel blij met deze overstap”, zegt Kongolo, die vier interlands voor Oranje speelde. “Ik ga er alles aan doen om deze club te helpen te promoveren.”

Fulham degradeerde afgelopen seizoen en wil zo snel mogelijk terug naar de hoogste klasse in Engeland. De ploeg van manager Scott Parker staat in het Championship op de vierde plaats, een positie die aan het einde van het seizoen deelname aan de play-offs betekent. De bovenste twee clubs promoveren rechtstreeks. De achterstand van Fulham op koploper West Bromwich Albion en achtervolger Leeds United bedraagt respectievelijk acht en zeven punten.

Huddersfield Town strijdt juist tegen degradatie uit het Championship. Kongolo, die in 2017 met Feyenoord de landstitel pakte, was zijn basisplaats kwijtgeraakt bij de club die in 2018 nog een recordbedrag voor hem betaalde aan AS Monaco.

ANP

Lees verder

Buitenland

United mogelijk zonder aanvaller Rashford naar Liverpool

Geplaatst

op

door

Manchester United speelt het komende weekeinde bij koploper Liverpool waarschijnlijk zonder Marcus Rashford. Volgens trainer Ole Gunnar Solskjaer heeft de aanvaller veel last van zijn rug. Rashford scoorde dit seizoen al veertien keer in de Premier League.

Rashford viel de afgelopen week in het bekerduel met Wolverhampton in. “Hij heeft al een tijdje last en daarom wilde ik hem tegen de Wolves niet laten spelen”, aldus Solskjaer. “Gezien de stand was het echter nodig om hem in te brengen. Vervolgens kreeg hij een ‘knietje’ in zijn rug, waardoor de blessure is verergerd. We gaan de komende dagen testen of hij het nog redt voor zondag.”

ANP

Lees verder

Meest gelezen