zondag 28 mei 2023
25.5 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
0
(0)

” Bigi Boi” Jairzinho Rozenstruik vs Almeida

lees ook ...

Lewis Hamilton krijgt aanlokkelijk contract van Ferrari

De 38-jarige  Zevenvoudig Formule1 Wereldkampioen  Lewis Hamilton heeft  van Ferrari een contract aangeboden gekregen waar hij meer dan 40 miljoen Euro  het komend jaar aan salaris kan verdienen. D...

Zaterdag 13 mei trekt  het UFC- circus naar Charlotte North Carolina voor het main gevecht tussen Jairzinho Rozenstruik en de Braziliaan  Jailton Almeida in de zwaargewicht klasse van de UFC.

In ‘ The Qeen City ‘ staat in spectrum als main event tussen ” Bigi Boi ” Jairzinho Rozenstruik  en de Braziliaan  Jailton  Almeida.  Het is een gevecht tussen de nummer 9 en 12 van de UFC zwaargewicht klasse.  Rozenstruik  won zijn meest recente partij via een snelle knock-out tegen Chris Daukaus en hand haafde zich daardoor in de 10 van de divisie.

Voor “Bigi Boi “is het belangrijk om van Almeida te winnen om niet voor het eerst sinds lange tijd buiten de Top 10 te vallen. Rozenstruik  heeft wat meer ervaring in de  zwaargewicht klasse dan Almeida. Rozenstruik  kwam in 2019 als ongeslagen vechter in de UFC zwaargewicht en heeft een aantal goede tegenstanders  tegenover zich gehad. Almeida  daarentegen  is een van de grootste opkomende talenten in de divisie. De winnaar mag hopen op een tegenstander net onder de Top 5 later dit jaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Bigi Boi" Jairzinho Rozenstruik vs Almeida