donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
5
(1)

“Bigi Boi” Jairzinho Rozenstruik op jacht naar de wereldtitel

lees ook ...

Cristiano Ronaldo beloofd binnenkort boekje open te doen ove...

GDe 37-jarige Cristiano Ronaldo heeft aangekondigd binnenkort een boekje open te doen over de gang van zaken binnen en buiten Manchester United Cristiano Ronaldo nog steeds niet in zijn oude v...

Jairzinhio Rozenstruik zal zaterdag middennacht  in de ring vechten tegen Ciryl Gane tijdens een UFC evenement. Het gevecht zal gehouden worden in Las Vegas, United States. 

De Surinaamse topvechter is er klaar voor zijn gevecht en zegt het volgende;”Het is altijd belangrijk te weten, wanneer je een keer verliest, dat het enige waar je aan denkt is om terug te komen maar dan als winnaar. Je krijgt dan het vertrouwen om verder te gaan. Als vechter heb je een ego en als je dan verliest, doet dat pijn.”

Na zijn laatste verlies partij is “Bigi Boi” niet lang blijven treuren. Hij heeft snel de draad weer opgepakt om te gaan trainen in de gym. Hij heeft er alle vertrouwen in zijn harde werken van de afgelopen periode.

“Ik ben in staat om mijn tegenstanders een knock out te geven, dat is ook wat ik wil doen, het is mijn werk. Ik wil komend gevecht graag winnen, mijn tegenstander Gane is nu een hype, en ik wilt het stoppen zodat de hype weer aan mijn zijde is. Dat is wat we nu nodig hebben”, aldus Rozenstruik.

Voor “Bigi Boi” maakte is de jacht op de kampioensgordel al geopend. Hij wilt vechten met degene die de kampioensgordel heeft. Het maakt hem niet uit wat er dan moet gebeuren, degene met de kampioensgordel is belangrijk.

Het is daarom belangrijk om zaterdag nacht het gevecht te winnen. Het zal hem een stapje dichterbij brengen naar degene met de titel.

“Ik ben op zoek naar meer, en natuurlijk wil ik dan weer een poging wagen op die wereldtitel”, verteld Rozenstruik.

Jairzinho Rozenstruik of Suriname celebrates his KO victory over Alistair Overeem of Netherlands in their heavyweight bout during the UFC Fight Night event at Capital One Arena on December 07, 2019 in Washington, DC. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC)

Bigi Boy Rozenstruik Bokser

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport"Bigi Boi" Jairzinho Rozenstruik op jacht naar de wereldtitel