maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Bestuur SVB installeert nieuw Scheidsrechterscommissie

lees ook ...

UFC Mexico Royval wint rematch van Moreno

In Mexico City stond zaterdagavond in de vlieggewicht klasse de rematch tussen Brandon Moreno en Brandon Royval die door Brandon Royval werd gewonnen. Brandon Moreno keerde voor  het eerst teru...

De Surinaamse voetbalbond heeft het afgelopenweekend een nieuw Scheidsrechterscommissie geinstalleerd onder voorzitterschap van Andy Pierau.

Op vrijdag 15 december j.l heeft de voorzitter van de Surinaamse voetbalbond, John Krisnadath het nieuw scheidsrechters commissie geinstalleerd. Deze commissie is in overeenstemming met de onlangs bij de Bond aangenomen statuten uit een team van deskundig arbiters met ervaring op zowel nationaal als internationaal  niveau. De nieuwe scheidsrechters bestaat  uit de volgende personen:  Andy Pierau- Voorzitter,  Antolo Pinas – Vice – voorzitter en  Richard Soerodikromo – lid. De voorzitter deed ook een oproep aan arbiters die belangstelling hebben om leiding te geven aan wedstrijden gespeeld onder auspicien van de Surinaamse Voetbal Bond worden in de gelegenheid gesteld zich te registreren of herregistreren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBestuur SVB installeert nieuw Scheidsrechterscommissie