11.9 C
0
(0)

Benzemaloos Real Madrid wint in laatste minuten van Sevilla

Ajax vrouwen komen forse nederlaag tegen Chelsea niet te boven en is daardoor  uitgeschakeld voor verdere deelname aan de Championsleague. Het is de Ajax vrouwen woensdag niet gelukt om de halv...

De koploper in de La Liga  Real Madrid speelde zaterdagmiddag zonder sterspeler Karim Benzema tegen Seviila en won met 3-1

De Franse international Karim Benzema moest de wedstrijd tegen Sevilla aan zich voorbij laten gaan vanwege een lichte blessure,zijn plaats werd  ingenomen door de Braziliaanse international Rodrygo. Sevilla speelde vooral in de 1ste helft een  sterke wedstrijd  en Real Madrid op een 0-0 gelijke stand in de 1ste helft.

Precies na 6 minuten spelen in de 2de helft  opende Luca Modric de score voor Real Madrid maar Madrid genoot niet lang van de voorsprong  het was Lamela die ploegen op gelijke hoogte bracht.Het duurde pas in de laatste 5 minuten voor einde van de wedstrijd  dat Real Madrid via Lucas Vasquez op 2-1 kwam en 2 minuten later  Valverde  de eindstand bepaalde op Real Madrid  3 Sevilla1.Aartsrivaal Barcelona  speelt zondagmiddag in Camp Nou tegen  Alletico Bilbao en moet winnen willen  zij Real Madrid op de voet blijven volgen in de La Liga.