zaterdag 20 april 2024
31 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Benzema weer eens belangrijk voor Real Madrid

lees ook ...

Ajax verliest arbitragezaak van Tagliafico’s agent

Ajax heeft  maandag een nederlaag geleden in een arbitragezaak tegen de zaakwaarnemer van Nicolas Tagliafico waarbij de club de Argentijnse spelersmakelaar van Tagliafico nog eens 100.000 euro moet be...

Topscorer in de La Liga  Karim Benzema bezorgd Real Madrid 1-0 overwinning

Koploper in de La Liga, Real Madrid heeft het zaterdagmiddag niet makkelijk gehad tegen Rayo  Vallecano. Real Madrid  werd gedwongen tot het uiterste tegaan  om de overwinning binnen te halen. Rayo Vallecano  heeft haar huid duur verkocht.Benzema en Vini Jr werden flink in bedwang gehouden door de verdediging van Vallecano. Real Madrid scoorde wel maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Ook in de 2de helft kon Real Madrid maar geen opening vinden in de verdediging van Rayo Vallecano. Het duo Benzema/ Vini Jr bleef een doorn in het oog van de verdediging van Rayo Vallecano. In de 73ste minuut viel de verdediging van Vallecano even in slaap en juist dat moment had Benzema nodig om te scoren en dat deed hij ook en dat was ook de eindstand van de wedstrijd Real Madrid 1- Rayo Vallecano  0.

De ploeg van Real Madrid blijft ook na deze overwinning de koploper van de La Liga met 60 punten.  Zondag staan  Real Beti en Sevilla tegenover elkaar ,zijn de nummer 3 en 2 op de lijst. Barcelona neemt het op tegen Atletico Bilbao

Bij Real Madrid  werd reserve keeper Andriy Lunin ,afkomstig uit Oekraine  uit de selectie gelaten. Via social media vroeg hij steun voor zijn landgenoten. Biede ploegen kwamen op het veld met een spandoek getiteld  STOP DE OORLOG.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBenzema weer eens belangrijk voor Real Madrid