woensdag 29 november 2023
26.6 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Benzema loos Real Madrid roemloos ten onder tegen Barcelona

lees ook ...

Nederland zal bid doen voor het WK2027 voor Vrouwen

De KNVB en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en 5 gemeenten hebben hun handtekeining gezet onder een convenant voor het WK Bid 2027 van vrouwen. Amsterdam, Eindhoven, Enschede, H...

Koploper Real Madrid leidt een gevoelige  0-4  nederlaag tegen aartsrivaal Barcelona

Het was gedurende de 90 minuten van de wedstrijd wel duidelijk dat Real Madrid zonder Karim Benzema , een leeuw is zonder tanden. Het rammelde van alle kanten zondagmiddag bij Real Madrid. Zelfs het middenveld met Toni Kroos,  Luca Modric en de braziliaan Casimiro  konden  geen vuist maken tegen het middenveld van Barcelona met Sergi Busquets,  Frenki de Jong en Pedri.  Ook in anvallend opzicht kon  Vini Jr niet tegen een sterk verdedigend spelend Araujo.

Heel vroeg in de wedstrijd kwamen de kansen voor Barcelona om de wedstrijd volledig naar zich toe te trekken,  maar die werden helaas onbenut gelaten totdat uit een voorzet van Dembele,  Aubameyang  de score opende  1-0  voor Barcelona.In de 38 ste minuut kopte Araujo  de 2-0 binnen uit een corner van Dembele,  dat was ook de ruststand.

De 2de helft was  nauwelijk een minuut oud of Barcelona stond op 3-0. Fernan Torres was de killer. En de man of the Match  Aubameyang  scoorde zijn tweede doelpunt van de middag en  maakte het tot 4-0 voor Barcelona. Arbiter Lahoz keurde eerder  het doelpunt vanwege vermeende buitenspel af, maar de VAR besliste anders en het doelpunt werd goedgekeurd.Barcelona kreeg daarna nog enkele goede kansen, maar het bleef op 4-0.

Ondanks het verlies blijft Real Madrid de koploper met  66 punten uit 29 wedstrijden, Barcelona is 3de met 54  uit 28 wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBenzema loos Real Madrid roemloos ten onder tegen Barcelona