vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

Benzema loos Real Madrid roemloos ten onder tegen Barcelona

lees ook ...

Orlando Magic brengt einde aan overwinningsreeks van de Bost...

De ploeg van de Orlando Magic heeft maandagavond middels een 113-98 overwinning in de NBA een eind gebracht aan de overwinningsreeks van de beste ploeg totnutoe in de NBA de Boston Celtics. Na 9 ov...

Koploper Real Madrid leidt een gevoelige  0-4  nederlaag tegen aartsrivaal Barcelona

Het was gedurende de 90 minuten van de wedstrijd wel duidelijk dat Real Madrid zonder Karim Benzema , een leeuw is zonder tanden. Het rammelde van alle kanten zondagmiddag bij Real Madrid. Zelfs het middenveld met Toni Kroos,  Luca Modric en de braziliaan Casimiro  konden  geen vuist maken tegen het middenveld van Barcelona met Sergi Busquets,  Frenki de Jong en Pedri.  Ook in anvallend opzicht kon  Vini Jr niet tegen een sterk verdedigend spelend Araujo.

Heel vroeg in de wedstrijd kwamen de kansen voor Barcelona om de wedstrijd volledig naar zich toe te trekken,  maar die werden helaas onbenut gelaten totdat uit een voorzet van Dembele,  Aubameyang  de score opende  1-0  voor Barcelona.In de 38 ste minuut kopte Araujo  de 2-0 binnen uit een corner van Dembele,  dat was ook de ruststand.

De 2de helft was  nauwelijk een minuut oud of Barcelona stond op 3-0. Fernan Torres was de killer. En de man of the Match  Aubameyang  scoorde zijn tweede doelpunt van de middag en  maakte het tot 4-0 voor Barcelona. Arbiter Lahoz keurde eerder  het doelpunt vanwege vermeende buitenspel af, maar de VAR besliste anders en het doelpunt werd goedgekeurd.Barcelona kreeg daarna nog enkele goede kansen, maar het bleef op 4-0.

Ondanks het verlies blijft Real Madrid de koploper met  66 punten uit 29 wedstrijden, Barcelona is 3de met 54  uit 28 wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBenzema loos Real Madrid roemloos ten onder tegen Barcelona