0
(0)

Benzema kopt Real Madrid de halve finale in

De 32- jarige voetballer Quincy Promes bevindt zich nog in de gevangenis in Dubai vanwege het veroorzaken van een aanrijding in dat land. Promes was met zijn ploeg Spartak Moskou voor een train...

Uitgerekend Karim Benzema zorgt voor verlossende doelpunt bij Real Madrid in de kwartfinale van de Championsleague

Real Madrid won vorige   week overtuigend met 3-1 van Chelsea in de kwartfinale van de Championsleague, maar in de return wedstrijd keek Real Madrid al vrij snel tegen een 0-2 achterstand, het werd zelfs 3-0, nadat eerder een doelpunt van Chelsea door de VAR werd afgekeurd, maar voor het einde van de wedstrijd noteerde Rodrygo het eerste doelpunt voor Real Madrid.Aangezien Real Madrid de eerste wedstrijd met 3-1 had gewonnen moest er verlengd worden.  In de verlenging was het de topscorer in de spaanse competitie Karim Benzema, die uit de pas van Vini Jr  het tweede doelpunt van Real Madrid scoorde, genoeg om Real Madrid wederom een plaats te bezorgen in de halve finale van de Championsleague.Door de uitschakeling van Chelsea krijgt de Championsleague een nieuwe kampioen. Chelsea is de kampioen van het vorig jaar.

In de andere wedstrijd van de middag ontbrak het ook niet aanspanning. De duitse kampioen Bayern Munchen  had de eerste wedstrijd met 0-1 verloren van Villarreal(Spanje) en had dus iets goed te maken in de return. Bayern Munchen startte de ontmoeting dan ook heel agressief en dat werd ook beloond met een doelpunt van Robert Lewandowski. Daarna kreeg Bayern nog een aantal kansen die niet werden benut en dat is ze later duur komen te staan, want in de 88ste minuut scoorde Samuel Chukwueze de gelijkmaker, precies wat Villarreal nodig had om de halve finale van de Championsleague te bereiken. Woensdagmiddag worden nog de volgende wedstrijden gespeeld Atletico Madrid vs Manchester City. Atletico Madrid verloor de 1ste wedstrijd met 0-1.  Liverpool neemt het op tegen Benfica. Liverpool had de 1ste wedstrijd met 3-1 gewonnen.