dinsdag 16 april 2024
26 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
0
(0)

Benzema en Vinicius Jr stelen show bij overwinning Real Madrid

lees ook ...

UFC300 Alex Pereira blijft kampioen in de licht-zwaargewicht...

In het main event stond zaterdagavond op schema de eerste titelverdediging in het licht- zwaargewicht van Alex Pereira tegen Jamahal Hill die door eerst genoemde werd gewonnen. Beide vechters s...

De Franse international Karim Benzema scoort  zijn 300ste doelpunt  in de shirt  van Real Madrid. Real Madrid won zaterdagmiddag overtuigend met 4-1 van Valencia in de La Liga.Na 15 minuten spelen in de wedstrijd nam Real Madrid  het geheel over en had Valencia niets meer  in te brokkelen in de wedstrijd.  De topscorer van de La Liga,  Benzema scoorde twee van de vier doelpunten voor  Real Madrid.

In zijn eerste wedstrijd in 2022 liet  de Braziliaan Vini Jr zien waarom hij op dit moment tot de Braziliaanse topspelers behoort. Met twee doelpunten schitterde hij en werd hij uitgeroepen tot man van de wedstrijd in de 4-1 overwinning van Real Madrid op Valencia.

Real Madrid is de absolute koploper in de La Liga met 49 punten, gevolgd door de ploeg van Sevilla, die zondag uitkomt tegen Getafe en 2de staat met 41 punten, maar twee wedstrijden minder gespeeld dan koploper Real Madrid. Valencia is op de achtste plaats met 28  punten. Real Madrid reist nu richting Saoedi Arabië, om woensdag uit te komen in de Spaanse Super, de halve finale tegen FC Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBenzema en Vinicius Jr stelen show bij overwinning Real Madrid