maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

” Ben ongelofelijk trots op mezelf” zegt Sinner na de gewonnen finale

lees ook ...

Toni Kroos maakt terugkeer in Duitse nationale selectie were...

De 34-jarige middenvelder van de Spaanse club Real Madrid Toni Kroos heeft op instagram aangegeven dat hij zich  weer beschikbaar stelt voor de nationale selectie van Duitsland. " Guys, short a...

De Italiaanse tennisser Jannik heeft zondag in Australie voor het eerst een Grand- Slam op zijn naam weten te schrijven door in de finale van het Australisch Open Daniil Medvedev in een vijf setter te verslaan.

Jannik Sinner won zondag voor het eerst in zijn tennis loopbaan een Grand Slam. De Italiaan kwam in de finale van het Australisch Open terug van een 0-2 achterstand tegen Daniil Medvedev in sets en won uieindelijk de partij met 3-6 3-6 6-4 6-4 6-3 em pakte daarmee ook direct zijn 1ste majortitel.De als 4de geplaatste Sinner was het hele toernooi zeer dominant en is de terechte winner in Melbourne. Sinner wist nog in de halve finale van de nummer een van de wereld Novak Djokovic te winnen.

Sinner had in de 1ste en 2de set moeite met het spel van Medvedev en verloor daardoor ook makkelijk met 3-6 3-6. In de 3de set brak er een ommekeer in het spel van Sinner en hij met 6-4. In de 4de en 5de set zagen we tekenen van vermoeidheid de kop opsteken bij Medvedev, omdat hij ook opdat moment al meer dan 24 in het hele toernooi op de baan stond, bijna 6 uur meer dan zijn Italiaanse tegenstander.

Hoe meer de wedstrijd vorderde hoe meer de vermoeidheid te zien was bij Medvedev. Het lukte hem daarom minder om onder de druk van Sinner uit te komen en uiteindelijk moest hij zich gewonnen geven.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Ben ongelofelijk trots op mezelf" zegt Sinner na de gewonnen finale