zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Belgie tegen Zweden wordt niet hervat

lees ook ...

Tennis Italie wint voor het eerst in 47jaar Davis Cup

De Tennis selectie van Italie heeft zondag voor het eerst in zeven en veertig ten koste van Australie de finale van de Davis Cup gewonnen. Het winnen van de Davis Cup is natuurlijk een teamprestati...

De UEFA heeft het besluit genomen dat de gestaakte EK kwalificatie wedstrijd tussen Belgie en Zweden niet wordt hervat.

Bij een stand van 1-1 weigerden de spelers van Zweden door te spelen na de aanslagen buiten het stadion waarbij er niet alleen gewonden vielen maar ook doden. Belgie had toen voorgesteld om de ruststand van 1-1 te laten gelden. De UEFA heeft het voorstel van Belgie overgenomen en beslist dat de wedstrijd niet hervat en dat de ruststand van 1-1 officieel de eindstand wordt.Belgie heeft zich reeds plaatst voor EK2024in Duitsland.

       Israelische spelen hun Europese wedstrijden niet in Israel

De Israelische clubs Macabi Haifa en Maccabi Tel Aviv spelen hun komende wedstrijden in de Europaleague en Conference buiten Israel. Dat heeft de UEFA in overleg met de clubs besloten. Ookis besloten de eerstvolgende wedstrijden van deze clubs te verplaatsen. Villarreal CF vs Macabi Haifa FC zou op 26 oktober gespeeld worden, maar zal nu gespeeld worden op 6 december 2023. De Conference League ontmoeting tussen Maccabi Tel Aviv en Zorya Luansk wordt niet meer op 26 oktober maar op 25 november gespeeld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBelgie tegen Zweden wordt niet hervat