zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

” Zine Zidane nieuwe coach Bayern Munchen is Fake nieuws”

lees ook ...

Francesco Farioli nieuwe trainer Ajax

De 35-jarige Francesco Farioli wordt binnenkort voorgesteld als de nieuwe trainer van de Nederlandse club Ajax nadat het bestuur van de club en de trainer een akkoord hebben bereikt. Nu Ajax en...

In de Spaanse kranten stond vrijdag  vermeld dat Zine Zidane de  nieuwe coach is geworden van Bayern Munchen maar de Duitse club noemt dit fake nieuws.

” We hebben geen contact gehad met Zine Zinedane en kunnen het verhaal dat hij coach van ons is geworden naar het rijk der fabelen verwijzen” gaf de club in een korte statemen uit. ” Zidane is niet eens op ons verlanglijst.Volgens de Spaanse kranten zouden Nagelsmann en Zidane de belangrijkse kandidaten zijn. Inmiddels is bekend dat Nagelsmann zijn contract tot 2026 heeft verlengd met de Duitse voetbalbond.

Tot nu toe was Zidane enkel nog coach van Real Madrid. De Fransman was daar wel bijzonder succeswvol. Zidane trainde de club van 2016 tot 2018 en daarna weer van 2019 tot 2021. In die tijd pakte hij 3 keer de Cahmpiosnleague titel en werd ook nog 2 keer kampioen van Spanje. Na zijn vertrek  in 2021 nam Zidane een periode van rust van 3 jaar.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport" Zine Zidane nieuwe coach Bayern Munchen is Fake nieuws"