Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Bayern München wint Champions League finale

Geplaatst

op

Img 922ae21695dc 1

FC Bayern München mag zich voor de zesde keer bekronen met de Champions League beker. Bayern wist Paris Saint Germain in Lissabon te verslaan met 1-0. Het was voor het eerst dat Paris Saint Germain een finale wedstrijd heeft gespeeld in de Champions League.

Een wedstrijd met sterren en scorende spitsen als Neymar en Kylian Mbappé (PSG) en Serge Gnabry en Robert Lewandowski (Bayern).

Het tempo van de wedstrijd was hoog en er waren kansen voor beide teams. Het was uiteindelijk Bayern die de wedstrijd naar zich toe trok door een doelpunt van Kingsley Coman. De Parijzenaren hebben gedurende de wedstrijd wel de druk op Bayern weten op te voeren, echter het lukte Neymar en Mbappé niet de defensie van de Duitsers te breken. Bayern mag voor de zesde keer de titel van Champions League winnaar op hun conto bijschrijven.

Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lunes Armand
maandag 24 augustus 2020 00:55

Ervaring heeft het duidelijk gewonnen van enthousiasme!! Gefeliciteerd Bayern fans!!!!

Ook in de politiek zou de ervaring het moeten winnen van de jongelingen. Heellaas zijn zij die ervaring hebben, vaak genoeg de grootste schurken die in jas en das rondlopen!!!Advertentie

Sport

Gyrano Kerk lyrisch over transfer naar Cagliari

Geplaatst

op

Img Eb65fe51ec13 1

Italiaanse voetbalclub Cagliari heeft nadrukkelijke belangstelling getoond voor  FC Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk. Er is inmiddels door de Italiaanse club een bod neergelegd bij de leiding van FC Utrecht.  De aanvaller heeft al een persoonlijk akkoord met bereikt met Cagliari en zal een vierjarig contract ondertekenen. 

Het is nu aan de clubs om te komen tot een overeenkomst. Kerk heeft een contract bij FC Utrecht tot en met de zomer 2023, dit is voor zijn club FC Utrecht een sterke onderhandelingspositie positie. Het liefst wil FC Utrecht de aanvaller behouden, maar ziet ook dat dit financieel als sportief voor Kerk een stap voor uit is. Indien FC Utrecht het gewenste bedrag zal ontvangen van Cagliari, dan zal het zonder slag of stoot de aanvaller naar Cagliari laten gaan. FC Utrecht wil 10 miljoen euro cashen voor Gyrano Kerk. De Italiaanse club heeft een bod van 7 miljoen euro aan FC Utrecht aangeboden, dus er valt hier nog wat te onderhandelen.

 

Culturu.com

 

Lees verder

Sport

Bayern Muchen wil Serginio Dest

Geplaatst

op

Img 2ed3e4358e93 1

Bayern München heeft de hoop nog niet opgegeven en wilt Serginio Dest graag toevoegen aan de spelers selectie. Een delegatie van Bayern was afgereisd naar Amsterdam om zaken te doen met Ajax. De Duitsers willen snel handelen omdat Barcelona ook op de loer is.

De Spanjaarden hebben het iets lastiger omdat zij eerst enkele spelers moeten verkopen alvorens zij nieuwe spelers kunnen toevoegen. Memphis Depay is daar nog steeds in afwachting op groen licht. Het is nu aan Ajax of zij Serginio Dest willen verkopen aan Bayern München, het is nog onduidelijk hoeveel Bayern München voor Serginio wilt betalen en of Ajax daar genoegen mee neemt.

Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen