zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Bayern en Real spelen gelijk in eerste halve finale Championsleague

lees ook ...

Liverpool neemt feestelijk afscheid van vertrekkende Jurgen ...

De Duitse trainer Jurgen Klopp zat zondag voor het laatst op de trainersbank bij de Engelse club Liverpool en sloot zijn laatste wedstrijd als coach winnend af. Na de 2-0 gewonnen wedstrijd zon...

Bayern Munchen en Real Madrid hebben in de eerste halve finale elkaar in evenwicht gehouden want na 90 minuten spelen stond er een 2-2 eindstand op het scorebord dinsdag in Duitsland.

Bayern begon furieus aan de 1ste halve. Het was Leroy Sane die de Duitsers al vroeg in de wedstrijd opvoorsprong had moeten zetten maar het was doelman Andriy Lunin die net als in de vorige ronde al vroeg een heldenrol vervulde en uitstekend redding wist te brengen op de inzet van de linksbuiten.Real Madrid koos namelijk voor eenzelfde soort tactiek als tegen Manchester City in de vorige ronde. Het zakte in en liet Bayern in 1ste instantie het spel maken. Met onder andere Vinicius Jr en Rodrygo die op de counter loerden en met succes.

Uitgerekend Vinicius Jr die Real Madrid op een 1-0 voorsprong bracht en dat was ook de ruststand. In de 2de helft pakte Bayern de zaken anders aan en het was Leroy Sane die de stand gelijk trok. Niet veel later ging lucas Vasquez in de fout en haalde hij Musiala neer in het stafschop gebied. Harry Kane benutte de penalty voor Bayern en het werd 2-1.  Maar 10 minuten voor einde van de wedstrijd was het de Braziliaanse international in dienst van Real Madrid Vinicius Jr die het 2de doelpunt voor Real Madrid intikte en de eindstand bepaalde op een 2-2 gelijkestand. komende week word de return in Madrid afgewerkt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBayern en Real spelen gelijk in eerste halve finale Championsleague