vrijdag 22 januari 2021
24.4 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Basketballer Charlon Kloof “The story continues” deel 4

lees ook ...

Wordt Levi Rigters de tegenstander van Rico Verhoeven ?

Kickboxing organisatie Glory is druk bezig om een vervangende tegenstander te regelen voor Rico Verhoeven. Eerder deze week heeft zwaargewicht Jamal Ben Sadik moeten afmelden, wegens een opgelopen rug...

De Orange Lions basketballer Charlon Kloof maakt debuut met zijn splinternieuwe, tevens eerste set docuseries genaamd “The Story Continues”. In elke serie geeft Charlon een flinke dosering aan motivatie en krachtige levenswaardes mee als formule tegen tegenslag. De kijker wordt op een zeer gepassioneerde manier meegenomen in de uitdagingen van zijn carrière als professioneel basketballer.

En vooral in het geboekte succes in hoe hij weer er bovenop kwam. Begin dit jaar 2020 scheurde Charlon zijn dijbeenspier af in Nederland tijdens zijn wedstrijd tegen Kroatië, en was uitgeschakeld voor het geheel seizoen. Hij onderging een operatie gevolgd door een lang proces van revalidatie. De docuseries zijn tijdens deze periode gefilmd en ze leggen vast hoe Charlon zijn uitdagingen in het leven combineert met zijn rol als basketballer, vader, broer en meer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- Advertentie / TGX - 167802 --

meer Sport

Wordt Levi Rigters de tegenstander van Rico Verhoeven ?

Kickboxing organisatie Gl...

meer Sport nieuws »

meest gelezen

Home Sport Basketballer Charlon Kloof “The story continues” deel 4