maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Basketballer Charlon Kloof “The story continues” deel 4

lees ook ...

WK2022 UPDATE:COACH MEXICO BEDANKT

De Mexicaanse bondscoach Gerardo Martino heeft na de uitschakeling van Mexico in de groepsronde van WK2022 zijn afscheid aangekondigd. ''Mijn contract is met het laatste fluitsignaal afgelopen " ze...

De Orange Lions basketballer Charlon Kloof maakt debuut met zijn splinternieuwe, tevens eerste set docuseries genaamd “The Story Continues”. In elke serie geeft Charlon een flinke dosering aan motivatie en krachtige levenswaardes mee als formule tegen tegenslag. De kijker wordt op een zeer gepassioneerde manier meegenomen in de uitdagingen van zijn carrière als professioneel basketballer.

En vooral in het geboekte succes in hoe hij weer er bovenop kwam. Begin dit jaar 2020 scheurde Charlon zijn dijbeenspier af in Nederland tijdens zijn wedstrijd tegen Kroatië, en was uitgeschakeld voor het geheel seizoen. Hij onderging een operatie gevolgd door een lang proces van revalidatie. De docuseries zijn tijdens deze periode gefilmd en ze leggen vast hoe Charlon zijn uitdagingen in het leven combineert met zijn rol als basketballer, vader, broer en meer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBasketballer Charlon Kloof “The story continues” deel 4