maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona zet achterstand om in overwinning in de Championsleague

lees ook ...

Gelijkspel in eerste Suriname Major League

In een goed bezette Dr. Ir. Franklin Essed stadion hebben  Robinhood en Transvaal het op een 1-1 gelijkspel gehouden in de openingswedstrijd van de Suriname Major League Soccer. De Suriname Maj...

De huidige kampioen in de Spaanse competitie Barcelona heeft zich dinsdag ten koste van FC Porto geplaatst voor de knock-out fase van de Championsleague door met de wedstrijd met 2-1 te winnen.

Coach Xavi Hernandez liet Balde op de bank en liet Joao Cancelo als linkerflankverdediger spelen en Konde op rechts.Het was FC Porto die eerst scoorde maar het doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd, toch zo FC Porto een paar minuten daarna toch nog op een 1-0 voorsprong komen, maar lang kon FC Porto niet genieten van het doelpunt want een precies een minuut daarna was het Joao Cancelo die ploegen op gelijke hoogte bracht 1-1, dat was tevens ook de ruststand.

In de 2de helft kreeg Barcelona meer krip op de wedstrijd en dat resulteerde in het 2de doelpunt gescoord door Joao Felix. Beide ploegen kregen daarna nog wat kansen, maar die werden helaas niet in doelpunten omgezet.Door de 2-1 overwinning van Barcelona heeft de ploeg zich als groepswinnaar geplaatst voor de knock-out fase.Barcelona speelt hun laatste wedstrijd in de groepsfase tegen de Belgische club Royal Antwerpen.  Shakhtar Donestk won met 1-0 van Royal Antwerpen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona zet achterstand om in overwinning in de Championsleague