dinsdag 16 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona boekt voor het eerst in een jaar vier overwinningen op rij

lees ook ...

Geen finale plek voor InterMiami in Concacaf Championship

De 36-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi heeft zijn ploeg Inter Miami  niet kunnen loodsen naar de finale van de Concacaf Championship. Het sterrenteam van Inter Mi...

Barcelona boekt voor het eerst in een jaar vier opeenvolgende overwinningen zowel in de LA Liga als  de Europaleague

De zwaarbevochten overwinning van Barcelona op Elche zondag in de La Liga heeft opnieuw bevestigd de goede beweging die de club op dit punt in het seizoen ervaart en bracht het team naar de 3de plek in de competitie, welliswaar 1 wedstrijd minder gespeeld dan  Atletico Madrid.Het is de vierde opeenvolgende overwinning voor het team van coach Xavi Hernandez in het seizoen 2021/22, een prestatie die sinds maart vorig jaar niet meer behaald is.

Na de wedstrijd verklaarde coach Xavi tijdens de meeting met de pers dat hij zich niet eens kan heugen wanneer Barcelona voor het laatst vier op rij had  gewonnen. De overwinning op Elche was niet eenvoudig en dat Elche als eerst scoorde en die stand de rust vasthield.Het getij keerde in de 2de helft.  Met doelpunten van  de ingevallen Torres  en Memphis de Dapay, die ook nog een penalty  wist te verzilveren.Barcelona speelt donderdag de return van  de Europaleague tegen Galatasaray.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona boekt voor het eerst in een jaar vier overwinningen op rij