0
(0)

Barcelona wint ruim van Valencia door hattrick Aubameyang

De 36-jarige Julian Nagelsmann blijft tot en met het Wereldkampioenschap2026 bondscoach van het Duitselftal. De voormalige trainer van Bayern Munchen Nigel Nagelsmann heeft vrijdag zijn contrac...

Barcelona heeft  zondagmiddag  met ruime cijfers kunnen winnen van Valencia in de La Liga en wel met 4-1 door een hattrick van Aubameyang

Barcelona begon de uitwedstrijd tegen Valencia  zeer sterk  en wist dat ook  snel uit te drukken in doelpunten. Voor velen eindelijk weer de Barcelona die men kende van toen, sterk aanvallend, veel balbezit en het scoren van doelpunten.

Voormalig speler van Arsenal, nu uitkomend voor Barcelona, Aubameyang wist zijn stempel te drukken op de wedstrijd,  in de eerste helft scoorde hij er tweedoelpunten, een afstandschot  van Pedri die in het doel verdween in de tweede helft werd door de arbiter aangegeven te zijn gescoord door Aubameyang omdat de bal via zijn lichaam in het doel verdween, daardoor scoorde hij zijn eerste hattrick voor Barcelona en werd dan ook uitgeroepen tot man of the match.

Valenica  moest het in deze wedstrijd doen zonder haar eerste keeper  Jasper Cillessen.De wedstrijd werd gespeeld in het Mestalla stadion , de thuis haven van Valencia.Frenkie de Jong scoorde het ander doelpunt voor Barcelona. Barcelona domineerde de eerste helft, maar in de tweede helft wist Valencia  , Barcelona tegen de muur te drukken, de ploeg kreeg kansen op kansen,  er werd zelfs een doelpunt van Valencia afgekeurd, omdat bij de opbouw van de aanval de bal over zijlijn was gegaan.Barcelona staat door deze overwinning op de 4de plaats met 42 punten, even veel als Atletico Madrid, maar dan een wedstrijd minder gespeeld.De volgende wedstrijd van Barcelona is op 27 februari tegen Atletico Bilbao