woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona wint overtuigd Spaanse Supercup

lees ook ...

Nacho Fernandez verlaat Real Madrid voor avontuur in Arabie

De aanvoerder van Spaans en Champions league kampioen Real Madrid Nacho Fernandez kiest na drie en twintig jaar Real Madrid voor een avontuur in Saudi- Arabie. De 34-jarige verdediger wiens con...

De ploeg van Barcelona heeft zondagmiddag in Saudie Arabie overtuigd de Finale om de Spaanse Super Cup met 3-1  van Real Madrid  gewonnen.

De koploper  in de La Liga Barcelona  won de finale van de  Spaanse Supercup zelfverzekerd en overklaste RealMadrid vooral op het middenveld met een sterk spelend Frenkie de  Jong ondersteund door Sergio Busquets, Gavi en Pedri.Het middenveld van RealMadrid  met Luka Modric, Tony Kroos en Valverde kon door het sterk spel van Barcelona  hun voorhoede niet voorzien  van de  nodige steun.Volgens aanvoerder Sergio Busquets was de opdracht om de counteraanvallen van Real Madrid  onschadelijk te maken wat volgens hem aardig gelukt is.Lewandowski en Pedri scoorden voor de rust de doelpunten voor Barcelona.

In de 2de helft zagen we hetzelfde beeld van de 1ste helft, Barcelona  die het middenveld bleef domineren  en dat luidde ook het 3de doelpunt in  via de voeten van de Man of the Match de 18 -jarige Gavi.Ondanks de wissels bij RealMadrid bleef de ploeg beneden maat spelen en toch zou Benzema  vrij laat in de wedstrijd  het enig doelpunt van Real Madrid  scoren.Voor coach Xavi Hernandez is het zijn eerste titel met Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona wint overtuigd Spaanse Supercup