vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona wint ook hun derde wedstrijd in de groepsfase Championsleague

lees ook ...

6de plek voor Nederland op FIFA ranglijst

De Nederlandse voetbalselectie van Nederland onder coach Ronald Koeman staat na de uitgegeven wereldranglijst van de FIFA op de 6de plaats. Nederland nestelt zich donderdag op de 6de plaats op de F...

De huidige kampioen in de Spaanse competitie Barcelona won woensdagmiddag ook hun tweede wedstrijd in de Groepsfase van de Championsleage en versloegen Shakhtar Donetsk met 2-1.

FC Barcelona is ook na de 3de speelronde in de Championsleague nog altijd foutloos. In het eigen Estadi Olimpic Lluis Companys stadion rekenden de Catalanen af met de ploeg uit Oekraine Shakhtar Donetsk.Geen goede start voor de nieuw bakken coach bij Shakhtar Marino Pusic( voormalig assistent bij Feyenoord) die zijn ploeg met 0-2 de rust zag ingaan na doelpunten van Ferran  Torres en Fermin Torres. Voor Fermin Torres was het zijn 1ste basisdebuut in de Championsleague. In de 2de helft kreeg Shakhtar nog de gelegenheid een tegendoelpunt te scoren terwijl twee doelpunten van Barcelona vanwege buitenspel werden afgekeurd. Barcelona wint met 2-1 en is koploper met 9 punten uit 3 wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona wint ook hun derde wedstrijd in de groepsfase Championsleague