zaterdag 25 mei 2024
25 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona wint in tweede helft van laagvlieger Cadiz

lees ook ...

NBA Play-offs Dallas goede stap richting kampioenschap West...

Dankzij de toegevoegde waarde van Luka Donic is het de Dallas Mavericks de eerste finale wedstrijd van de Western Conference final te winnen van Minnesota  met 108-103. De 25 -jarige Luka Donic hee...

³Frenkie de Jong en Memphis Depay stonden zaterdagmiddag in basis van de La Liga  wedstrijd tussen Cadiz en Barcelona die door Barcelona met 4-0 werd gewonnen

Cadiz speelde in de 1ste helft een heel goede wedstrijd en maakte het Barcelona knap moeilijk en gaf Barcelona weinig speelruimte waardoor  onder andere Memphis Depay  en Raphinha moeilijk tot scoren konden komen.Er werd niet gescoord in de 1ste helft.

In de 2de helft besloot coach Xavi toch nog te kiezen voor Dembele en Lewandowski in de aanvalslinie en zette daardoor meer druk op de verdediging van Cadiz en het resultaat bleef niet uit ,want niet lang daarna opende Frenkie de Jong  de score en Lewandowski bracht de stand op 2-0 en kort daarna werd de wedstrijd voor ongeveer 50 minuten stopgezet omdat een supporter  van Cadiz zich plotseling onwel voelde.De doelverdediger van Cadiz rende met een medical kit richting  de supporter waarna het medisch team de behandeling overnam.

Na de hervatting wist Barcelona nog 2 keer het net te vinden. De ingevallen  Ansu Fati  en Dembele  bepaalden de eindstand  op 4 voor Barcelona en 0 voor Cadiz die ook door dit verlies op de laatste blijft met 0 punten uit 5 wedstrijden. De laatste keer dat Barcelona van Cadiz won was in 2006.

Atletico Madrid  won overtuigend met 4-1 van Celta de Vigo.Real Madrid  speelt zondag tegen Real Mallorca  en moet het doen zonder de geblesserde Karim Benzema.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona wint in tweede helft van laagvlieger Cadiz