Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Barcelona wil Wijnaldum contracteren

Geplaatst

op

Img F2750e230dd2 1

FC Barcelona heeft serieuze interesse in Georginio Wijnaldum en is nu in onderhandeling met Liverpool. De middenvelder heeft nog een eenjarig contract bij Liverpool. De clubs voeren momenteel gesprekken om te komen tot een overgang.

Volgens een Spaanse krant, zijn de onderhandelingen tussen beide clubs in een afrondende fase. De gevraagde prijs voor Wijnaldum schommelt tussen vijftien miljoen en twintig miljoen euro.

De voetballer zelf heeft al een persoonlijk akkoord met Barcelona, het is dus nu aan de clubs om te komen tot een akkoord.

Dat Koeman een hand heeft in deze transfer is meer dan logisch. Hij kent Wijnaldum al geruime tijd als speler van Feyenoord en PSV, komt bij dat de voetballer van onschatbare is voor het huidige Nederlands elftal. De kwaliteiten van Wijnaldum zullen belangrijk zijn voor het nieuwe Barcelona. Zijn werklust, inzicht, loop – en scorend vermogen passen binnen het tactisch spel van Barcelona. Door het vertrek van de voetballers Ivan Rakitic (Sevilla) en Arturo Vidal (Internazionale) is Georginio Wijnaldum een welkome aanvulling voor het ‘nieuwe’ Barcelona.

Wijnaldum wist met Liverpool in 2018/2019 de Champions league te winnen. Barcelona werd toen in de halve finale Champions League uitgeschakeld, mede door 2 doelpunten van Wijnaldum op Anfield Road, 4-0. In de Finale won Liverpool van Tottenham Hotspur.

Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Faja mang
woensdag 2 september 2020 13:07

Prachtig te lezen dat onze broeder het zo ver heeft geschopt. Ja koeman is een top trainer dat moet ook gezegd worden

Dolf
donderdag 3 september 2020 19:20

Ga zo door je komt erwel natuurlijk blijven focussenAdvertentie

Sport

Gyrano Kerk lyrisch over transfer naar Cagliari

Geplaatst

op

Img Eb65fe51ec13 1

Italiaanse voetbalclub Cagliari heeft nadrukkelijke belangstelling getoond voor  FC Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk. Er is inmiddels door de Italiaanse club een bod neergelegd bij de leiding van FC Utrecht.  De aanvaller heeft al een persoonlijk akkoord met bereikt met Cagliari en zal een vierjarig contract ondertekenen. 

Het is nu aan de clubs om te komen tot een overeenkomst. Kerk heeft een contract bij FC Utrecht tot en met de zomer 2023, dit is voor zijn club FC Utrecht een sterke onderhandelingspositie positie. Het liefst wil FC Utrecht de aanvaller behouden, maar ziet ook dat dit financieel als sportief voor Kerk een stap voor uit is. Indien FC Utrecht het gewenste bedrag zal ontvangen van Cagliari, dan zal het zonder slag of stoot de aanvaller naar Cagliari laten gaan. FC Utrecht wil 10 miljoen euro cashen voor Gyrano Kerk. De Italiaanse club heeft een bod van 7 miljoen euro aan FC Utrecht aangeboden, dus er valt hier nog wat te onderhandelen.

 

Culturu.com

 

Lees verder

Sport

Bayern Muchen wil Serginio Dest

Geplaatst

op

Img 2ed3e4358e93 1

Bayern München heeft de hoop nog niet opgegeven en wilt Serginio Dest graag toevoegen aan de spelers selectie. Een delegatie van Bayern was afgereisd naar Amsterdam om zaken te doen met Ajax. De Duitsers willen snel handelen omdat Barcelona ook op de loer is.

De Spanjaarden hebben het iets lastiger omdat zij eerst enkele spelers moeten verkopen alvorens zij nieuwe spelers kunnen toevoegen. Memphis Depay is daar nog steeds in afwachting op groen licht. Het is nu aan Ajax of zij Serginio Dest willen verkopen aan Bayern München, het is nog onduidelijk hoeveel Bayern München voor Serginio wilt betalen en of Ajax daar genoegen mee neemt.

Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen