11.7 C
5
(1)

Barcelona weer uitgeschakeld in Europaleague

De La Lakers hebben dinsdagavond zonder Lebron James in de NBA competitie een achterstand van negentien punten weten om te zetten in een 128-124 overwinning na twee verlengingen. Lebron James, ...

De koploper in de La Liga Barcelona is donderdagmiddag weer uitgeschakeld in de Europaleague door met 1-2 te verliezen van Manchester United

Eindigde de wedstrijd in Spanje nog 2-2 in Engeland was het een ander verhaal,Barcelona nam wel in de 18de minuut van de 1ste helft een 1-0 voorsprong middels een penalty verzilverd door Lewandowski en dat was tevens ook de ruststand. In de 2de helft kwam een herboren Manchester United uit de kleedkamer en domineerde de 2de helft volkomen, het was dan ook de Braziliaanse international Fred die ploegen op gelijke hoogte bracht.Bi Barcelona was het gemis van Dembele, Gavi en Pedri vooral op het middenveld voelbaar.In de aanval kwam Barcelona stootkracht tekort en daarvan heeft Manchester United flink gebruik van gemaakt vooral Bruno Fernandes, Fred en Casemiro speelden een sterke partij bij Manchester United.Het was de andere Braziliaanse international Anthony die Barcelona de genadeslag toebracht en zo Manchester United een plaats in de kwartfinale bezorgd.Barcelona in de extra minuten nog wat terug te doen, een doelpoging van Lewandowski werd op de doellijn gestopt door Varane.Manchester United wint uiteindelijk met 2-1 van Barcelona