donderdag 28 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona vrouwen buigen achterstand tot overwinning

lees ook ...

Stefanie Van der Gragt neemt op dinsdag officieel afscheid v...

Stefanie van der Gragt, Sari van Veenendaal en Kika van Es nemen dinsdagmddag afscheid van het vrouwenvoetbal tijdens de Nation League wedstrijd tussen Engeland en Nederland. In een uitverkocht...

In een goed bezette Philips  stadion in  Eindhoven  weten de vrouwen van Barcelona  terug te komen van een 0-2 achterstand in de Finale  van de Championsleague maar winnen uiteindelijk met 3-2  van Wolfsburg.

In een geladen Finale waren het de vrouwen van  Wolfsburg die  vrij vroeg in de  wedstrijd op een 1-0  voorsprong kwamen en vergroten hun voorsprong een paar minuten later naar 2-0. De vrouwen van Barcelona  gaven niet op en bleven geloven dat ze in staat waren  het getij te keren.

In de 2de helft namen de vrouwen van Barcelona  de wedstrijd  over en het was een kwestie van tijd dat zij hun 1ste doelpunt konden verwelkomen en die kwam ook,  daarna groeide het vertrouwen bij Barcelona dat er meer in zat in de wedstrijd  en toen de gelijkmaker  kwam was het een kwestie van tijd om de winnende goal te scoren. Wolfsburg  deed er alles aan om terug tekomen  in de wedstrijd  maar toen Barcelona  het 3de doelpunt  scoorde was het doek gevallen voor Wolfsburg. De  vrouwen van Barcelona winnen  voor de 2de keer de beker met de grote open, iets wat de mannen nagelaten hebben te doen dit seizoen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona vrouwen buigen achterstand tot overwinning