vrijdag 21 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona vrouwen buigen achterstand tot overwinning

lees ook ...

Euro2024 Wervelende start voor Spanje in Duitsland

De Spaanse nationale voetbal selectie is het EK 2024 in Duitsland zaterdag wervelend gestart tegen Kroatie en wonnen daarom ook overtuigend de wedstrijd met 3-0. De Spanjaarden waren reeds in de 1s...

In een goed bezette Philips  stadion in  Eindhoven  weten de vrouwen van Barcelona  terug te komen van een 0-2 achterstand in de Finale  van de Championsleague maar winnen uiteindelijk met 3-2  van Wolfsburg.

In een geladen Finale waren het de vrouwen van  Wolfsburg die  vrij vroeg in de  wedstrijd op een 1-0  voorsprong kwamen en vergroten hun voorsprong een paar minuten later naar 2-0. De vrouwen van Barcelona  gaven niet op en bleven geloven dat ze in staat waren  het getij te keren.

In de 2de helft namen de vrouwen van Barcelona  de wedstrijd  over en het was een kwestie van tijd dat zij hun 1ste doelpunt konden verwelkomen en die kwam ook,  daarna groeide het vertrouwen bij Barcelona dat er meer in zat in de wedstrijd  en toen de gelijkmaker  kwam was het een kwestie van tijd om de winnende goal te scoren. Wolfsburg  deed er alles aan om terug tekomen  in de wedstrijd  maar toen Barcelona  het 3de doelpunt  scoorde was het doek gevallen voor Wolfsburg. De  vrouwen van Barcelona winnen  voor de 2de keer de beker met de grote open, iets wat de mannen nagelaten hebben te doen dit seizoen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona vrouwen buigen achterstand tot overwinning