vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona vernietigd contract Samuel Umtiti

lees ook ...

SV Robinhood op schema voor class tegen Harbour View

De huidige kampioen van Suriname Robinhood bereidt zich goed voor op de topwedstrijd woensdag tegen Harbour View in de Concacaf Caribbean Cup 2023. SV Robinhood staat momenteel op de 1ste plaat...
  • De Clubpresident van  Barcelona Juan Laporta heeft  vrijdagavond aangegeven dat in samensprak met de zaakwaarnemer  van Samuel Umtiti is  overeengekomen dat het contract van  Umtiti  wordt vernietigd.

Samuel Umtiti  had een contract bij Barcelona  tot het seizoen 2025/2026. Aangezien  Umtiti  niet meer voorkomt in de plannen van  coach Xavi Hernandez  en het  hoge salaris  van Umtiti  zwaar drukt op  het budget van Barcelona is  besloten niet verder in zee tegaan met de speler. Per 30 juni 2023 is zijn  contract vernietigd en is hij niet langer speler van Barcelona.

Umtiti werd sinds  zijn knie operatie geteisterd door vele blessures. Het afgelopen seizoen speelde hij nog op huurbasis  bij de Italiaanse club  Lecce. Umtiti heeft  een goede indruk achtergelaten bij de club. Helaas heeft Lecce besloten de huurperiode niet te verlengen nog gebruik te maken van de opkoop optie. Gedurende zijn 6 jaar periode bij  Barcelona  speelde hij 133 wedstrijden en scoorde 2 keer. Barcelona  bedankte  de speler voor zijn periode bij de club en wenste hem het allerbeste toe in zijn verdere voetbal carriere.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona vernietigd contract Samuel Umtiti