woensdag 24 april 2024
25 C
Paramaribo
6.8 C
Amsterdam
5
(1)

Barcelona respecteerd beslissing Lionel Messi

lees ook ...

Romario de Souza Faria haalt zijn voetbalschoenen uit de ij...

De 58-jarige oud- Braziliaans international en speler van Barcelona, Valencia en PSV Romario de Souza Faria heeft gemeend zijn voetbalschoenen uit de ijskast te halen en weer actief tegaan voetballen....

De Club President van Barcelona  Juan Laporta heeft in een uitgegeven verklaring  aangegeven het besluit van  Lionel Messi   om niet terug te keren naar Barcelona  te respecteren en wenst hem het allerbeste toe.

Juan Laporta  heeft  in de verklaring  ook aangegeven dat er een gesprek is  geweest  tussen hem, de vader van Messi en enkele  vertegenwoordigers van de club en van Messi. Waarbij de delegatie van Messi  aangaf dat Lionel Messi ervoor gekozen  heeft om niet terug te keren  naar Barcelona maar te kiezen voor Intermiami  met als reden dat hij en zijn gezin  de afgelopen periode geen rustig leven hebben  gehad, teveel in de publiciteit zowel positief als negatief, een niet normale druk op hun persoonlijk en gezinsleven en ze kiezen daarom voor een omgeving waar ze geloven  minder in de picture te zullen  zijn .

Het is geen publiek geheim dat Messi  en zijn gezin  het moeilijk hebben gehad in Frankrijk. Supporters die hem uitgejouwd hebben,anderen die zijn huis in Parijs hadden belaagd.

Juan Laporta  zegt dat er wel is afgesproken dat er een moment uitgekozen zal worden om Lionel Messi  op een waardige wijze te eren en te huldigen voor alles wat hij voor Barcelona  gedaan en betekent heeft.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona respecteerd beslissing Lionel Messi