zaterdag 13 juli 2024
25 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona rekent op overtuigende wijze af met Real Betis

lees ook ...

EK2024/ Nederland na moeizame overwinning naar halve finale...

Het Nederlandselftal heeft zich na een moeizame overwinning van 2-1 op Turkije geplaatst voor de halve finale van EK2024 in Duitsland. In het Olympiastadion (Duitsland) won Nederland na een 0-1 ach...

De huidige kampioen in de LA Liga Barcelona heeft zaterdagmiddag op overtuigende wijze afgerekend met Real Betis in de Spaanse competitie door de wedstrijd met 5-0 te winnen.

Barcelona, waar Joao Felix en Joao Cancelo een basisplaats wisten te veroveren  opende na 25 minuten spelen de score dankzij een prachtige goal van uitblinker Joao Felix, die duidelijk liet dat inderdaad Barcelona zijn droom club is. De Portugese internaional was even later ook betrokken bij het 2de doelpunt van Barcelona door het afgeven van een schitterende assist te geven aan Robert Lewandowski die de stand op 2-0 bracht wat tevens ook de ruststand was.

Ook in de 2de helft had Real Betis weinig te vertellen en in de 62ste minuut wist Ferran Torres uit een goed genomen vrije trap Barcelona op 3-0 te brengen. De laatste keer dat Barcelona een vrije trap omzette in een doelpunt was in mei 2021. De ingevallen Raphinha scoorde doelpunt vier en Joao Cancelo scoorde na een prachtige actie het 5de doelpunt die hij overigens opdroeg aan zijn overleden moeder.

.Een goede generale voorbereiding voor Barcelona die dinsdag hun 1ste Champioensleague speelt tegen de Belgische club Antwerpen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona rekent op overtuigende wijze af met Real Betis