dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona presenteert kerstcadeau Vitor Roque

lees ook ...

Nederlandse vrouwen verliezen van Spanje in de Nation League...

Het is  de Nederlandse vrouwenselectie zaterdag niet gelukt om de zeer belangrijke wedstrijd in  de Nation League van Spanje te winnen. Een winst van de Nederlandse vrouwen zou recht geven op een r...

De 18- jarige Braziliaanse international en speler van Atletico Paranaense Vitor Roque mag zich nu officieel speler noemen van de huidige Spaanse kampioen Barcelona.

De 18-jarige aanvaller zou eigenlijk pas volgend seizoen de overstap maken van Atletico Paranaense naar Barcelona maar vanwege de langdurige blessure van Gavi mag Barcelona van LA Liga de speler eerder inschrijven.Barcelona en Atletico Paranaense bereikten al eerder een akkoord over de transfer van Vitor Roque.Barcelona betaalde een bedrag van 30 miljoen euro voor Roque.

Volgens de spelregels van LA Liga mag Barcelona tot 80 procent van Gav’s salarisruimte gebruiken om te handelen.Hoewel de technische staf van Barcelona in januari graag een middenvelder wilde binnenhalen, komt de vroegtijdige komst van Roque toch goed uit, nu de aanvalsline de geboden kansen niet weet te benutten en spits Lewandowski nu ook uit vorm is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona presenteert kerstcadeau Vitor Roque