woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
4
(1)

Barcelona pakt drie belangrijke punten.

lees ook ...

Premier League/ Kevin de Bruyne vertrekt na negen jaar bij M...

De 33-jarige Belgische internationa en speler van Manchester City kiest na negen jaren in de Premier League voetbal voor een nieuwe uitdaging in Saudi- Arabie. Kevin de Bruyne heeft na 9 jaar b...

 

Een gehavend  Barcelona wint  magertjes van Real Mallorca.

Real Mallorca heeft het in  eigen hun huis Barcelona niet echt moeilijk gemaakt.Barcelona had meer 65 procent balbezit in de uitwedstrijd tegen Mallorca.Barcelona kon niet over een aantal van haar spelers beschikken. Een paar covid -19 positief, geblesseerd en twee spelers geschorst.

Het was Barcelona die vanaf het begin de aanval op zocht, terwijl Mallorca zat te loeren op de counters.  Met een beetje meer geluk had Luuk de Jong, die zondag in de basis stond, de score hoger kunnen tillen,  een bal tegen de paal en een prachtig omhaal die tegen de deklat aankwam.Uiteindelijk scoorde hij met het hoofd het enig doelpunt in de wedstrijd.

In de tweede helft wist Barcelona de voorsprong niet uit te bouwen, ondanks de kansen die ze kregen. Real Mallorca bleef daardoor in leven, maar nieuw puntenverlies werd vermeden dankzij een prachtige redding van Marc Andre Ter Stegen in de laatste minuut van de wedstrijd. Barcelona staat nu 5de met een geringe achtstand op de nummer 3 en 4.Barcelona komt op 5 janauri weer in actie, maar dan in de Copa Del Rey.

Atletico  Madrid  wisten wel hun wedstrijd te winnen en van Rayo Vallecano  met 2-0,Angel Correa scoorde beide doelpunten voor Atletico Madrid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona pakt drie belangrijke punten.