Amsterdam
0
(0)

Barcelona niet verder dan gekijkspel tegen Getafe

De La Lakers hebben dinsdagavond zonder Lebron James in de NBA competitie een achterstand van negentien punten weten om te zetten in een 128-124 overwinning na twee verlengingen. Lebron James, ...

Koploper in de LA Liga  Barcelona  heeft zondagmiddag slechts een gelijkspel weten te halen uit de wedstrijd tegen  Getafe het werd na 90 minuten spelen 0-0

Het is de 4de gelijkspel voor Barcelona in de LA Liga  en voor de 3de keer op rij hebben ze een wedstrijd niet winnend weten af te sluiten.Coach  Xavi Hernandez  verrastte wel een ieder met de opstelling  waarbij  linksback  Balde als linkervleugel werd opgesteld .Ansu Fati en Fernan Torres bleven op de bank.In de 1ste helft creeerde Barcelona  weinig kansen mede door goed verdedigend werk van Getafe.Balde  en Raphinha  kwamen wel dichtbij een doelpunt.De rust ging in met een Blanco stand.

Ook in de 2de helft probeerde de aanvalslinie van Barcelona langs de stugge verdediging van Getafe te komen ,maar door weinig creativiteit van Lewandowski, Raphinha  en Balde lukte het niet,ook het inbrengen van  Torres en Ansu Fati  bracht daarin geen verandering en zo eindigde de  wedstrijd  in een 0-0  gelijke  stand.Barcelona blijft koploper met elf punten voorsprong op RealMadrid. De volgende tegenstander van Barcelona  is Atletico Madrid. Barcelona hoopt in die wedstrijd  weer te beschikken  over Frenkie de Jong, Dembele en Perdi,die dan hersteld  zullen zijn van hun blessure.