zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona neemt definitief besluit over Abde Ezzalzouli

lees ook ...

Jose Mourinho aangeklaagd door de UEFA voor wangedrag

De UEFA heeft een reeks van aanklachten ingediend tegen Jose Mourinho , AS Roma en Sevilla  voor hun capriolen tijdens de Europaleague Finale van woensdag waarbij vooral Mourinho het gemund had op Arb...

De 21-jarige linksbuiten Abde Ezzalzouli die momenteel op  huurbasis  speelt bij Osasuna  zal komend seizoen  deel uitmaken van het eerste elftal  van Barcelona dat besloot het bestuur van de club donderdagmiddag.

Abde Ezzalzouli komt uit de jeugd opleiding  van Barcelona maar is sinds  het vorig seizoen uitgeleend aan Osasuna om wat ervaring op te doen.Abde doet het momenteel heel goed bij Osasuna, vandaar dat het bestuur besloten heeft hem terug te halen en hem het komend seizoen deel te laten uitmaken van het 1ste elftal van Barcelona.  De speler is inmiddels op de hoogte gesteld  van het besluit, omdat de Engelse club Chelsea serieuze  interesse had in de speler.

Coach Xavi Hernandez heeft aangegeven dat hij voor het komend seizoen een sterke linksbuiten nodig heeft en dat Abde de juiste speler daarvoor is, dat betekent ook dat Ansu Fati  verkocht zal worden. Een aantal clubs waaronder Manchester United  hebben  belangstelling  getoond voor Fati.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona neemt definitief besluit over Abde Ezzalzouli