zaterdag 20 april 2024
24.5 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona neemt definitief besluit over Abde Ezzalzouli

lees ook ...

Makato Hasebe kondigt pensioen in de voetballerij aan

De 40-jarige Japanner Makato Hasebe die uitkomt voor de Duitse club Eintracht Frankfurt heeft aangegeven aan het eind van het seizoen een punt te zetten achter zijn actieve voetbalcarriere. " I...

De 21-jarige linksbuiten Abde Ezzalzouli die momenteel op  huurbasis  speelt bij Osasuna  zal komend seizoen  deel uitmaken van het eerste elftal  van Barcelona dat besloot het bestuur van de club donderdagmiddag.

Abde Ezzalzouli komt uit de jeugd opleiding  van Barcelona maar is sinds  het vorig seizoen uitgeleend aan Osasuna om wat ervaring op te doen.Abde doet het momenteel heel goed bij Osasuna, vandaar dat het bestuur besloten heeft hem terug te halen en hem het komend seizoen deel te laten uitmaken van het 1ste elftal van Barcelona.  De speler is inmiddels op de hoogte gesteld  van het besluit, omdat de Engelse club Chelsea serieuze  interesse had in de speler.

Coach Xavi Hernandez heeft aangegeven dat hij voor het komend seizoen een sterke linksbuiten nodig heeft en dat Abde de juiste speler daarvoor is, dat betekent ook dat Ansu Fati  verkocht zal worden. Een aantal clubs waaronder Manchester United  hebben  belangstelling  getoond voor Fati.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona neemt definitief besluit over Abde Ezzalzouli