zaterdag 9 december 2023
27.1 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
5
(1)

Barcelona naar achtste finale Europaleague

lees ook ...

” Ik ben niet ontslagen heb zelf bedankt” zegt P...

De 47-jarige oud- international van Nederland Patrick Kluivert heeft vanuit Turkije ontkent dat hij door het bestuur van Adana Demirspor is ontslagen ik heb  zelf mijn functie neergelegd nadat verschi...

Barcelona heeft zich ten kostte van Napoli  geplaatst voor de achtste finale van de Europaleague

Een week geleden  speelde Barcelona in eigen huis 1-1 gelijk tegen Napoli. Donderdagmiddag startte Barcelona erg agressief in de uitwedstrijd in Italie.Reeds na 12 minuten spelen  was de stand 2-0  in het voordeel van Barcelona, door doelpunten van Jordi Alba  en Frenkie de Jong. Napoli  probeerde daarna terug te komen in de wedstrijd, maar kreeg  geen of weinig  speelruimte van Barcelona en toch  zou  het Napoli lukken  een tegen doelpunt te scoren, volgens de arbiter en de VAR zou   doelman Ter Stegen  een speler van Napoli hebben neergelegd in  het strafschop gebied, wat resulteerde in een penalty voor Napoli, die ook benut werd.

Pique wist nog een heel goed opgezette aanval van Barcelona af te ronden met een doelpunt  en werd het 3-1 voor Barcelona.  Ook in de tweede helft bleef Barcelona de wedstrijd domineren , het werd zelfs  4-1 voor Barcelona.   Een fout in de verdediging van Barcelona  stelde Napoli in de gelegenheid een tweede doelpunt te scoren, net niet genoeg om  tenminste een verlenging af te dwingen. Barcelona wint met 4-2 en plaatst zich voor de achtste finale. Vrijdag weet Barcelona wie de volgende tegenstander is.

Voor aanvang van de wedstrijd protesteerden Napoli en Barcelona  spelers tegen de Russische aanval in Oekranie. Ze poseerden samen met een spandoek waarop geschreven stond   “Stop de Oorlog”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona naar achtste finale Europaleague