maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona met moeite langs hekkensluiter Almeria in LA Liga

lees ook ...

NATIO Suriname speelt in maart oefen interland in Nederland

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond heeft woensdag op hun website aangegeven dat NATIO Suriname in de maand maart in Nederland een oefen interland speelt tegen Martinique Natio Suriname s...

De huidige kampioen in Spanje Barcelona won in de midweekse competitie van de LA Liga met moeite van hekkensluiter Almeria en wel met 3-2.

De ploeg van Xavi Hernandez maakt bepaald niet hun beste fase van het seizoen door. Barcelona  wist woensdag met heel veel moeite langs de hekkensluiter in de LA Liga Almeria te komen en won moeizaam met 3-2 dankzij twee prachtige doelpunten van aanvoerder Sergio Roberto.Barcelona moest het in deze wedstrijd doen zonder Frenkie de Jong( schorsing) en Pedri ( blessure ) daardoor mocht 1ste aanvoerder Sergio Roberto aan de aftrap verschijnen. Na ruim een half uur spelen  was het de Braziliaanse international Rpahinha die de 1-0 intikte, lang kon Barcelona niet genieten van de voorsprong want kort daarop werd het 1-1.

In de 2de helft kwam Barcelona op 2-1 door een doelpunt van Sergio Roberto. Een blunder van doelman Inaki Pena zorgde ervoor dat het 2-2 werd. In de slotfase was het wederom Sergio Roberto die zijn ploeg op een voorsprong bracht 3-2 en daarmee ook de eindstand bepaalde. Barcelona blijft ondanks de overwinning op de 3de plek in de LA Liga.  Vrijdag speelt de ploeg een vriendschappelijke wedstrijd tegen Club America in Dallas.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona met moeite langs hekkensluiter Almeria in LA Liga