zondag 24 september 2023
28.9 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona maakt gehakt van de Belgische club Royal Antwerpen

lees ook ...

Verlies voor Nederlandse voetlbasters in de Nation League

Het is de Nederlandse vrouwen voetbalsters vrijdag niet gelukt langs Belgie te komen in de Nation League er werd met 1-2 verloren. De Belgische vrouwenselectie won vrijdag vrij verrassend van Neder...

De huidige kampioen in de LA Liga Barcelona liet dinsdagmiddag niets aan het toeval over om te laten dat zij dit seizoen een betere indruk willen maken in de Championsleague en dat heeft de ploeg uit Belgie Royal Antwerp mogen meemaken in de 0-5 nederlaag .

Trainer Mark van Bommel, die i het verleden ook samengespeeld heeft met Xavi Hernandez voor Barcelona had zich in Spanje  welliswaar wat anders  voorgesteld dinsdagmiddag, dat het een 5-0 nederlaag zou worden had hij niet verwacht. Barcelona met in de aanval Lewandowski, Joao Felix en Raphinha die gaf de verdediging van Royal Antwerpen geen adem ruimte  en het eerste doelpunt van Barcelona liet niet lang op zich wachten, nieuwe aanwinst Joao Felix opende de score, waarna Lewandowski de zaak optilde naar 2-0, een schot van Raphinha werd door een verdediger van Antwerp van richting verandert en zo werd het 3-0.

In de 2de helft zou Barcelona nog twee keer scoren en wel via  Joao Felix, die zijn 2de doelpunt maakte en Gavi scoorde doelpunt 5. De score had hoger kunnen liggen indien Barelona de kansen had weten te benutten. In dezelfde groep kwamen FC Porto en Shaktar Donetsk tegen elkaar uit. De wedstrijd werd gewonnen door  FC Porto met 3-1.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona maakt gehakt van de Belgische club Royal Antwerpen