donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona komt doelpunt van 17 seconden te boven

lees ook ...

Frenkie de Jong start rentree met gelijkspel Barcelona

De 26-jarige Nederlandse international Frenkie de Jong startte zijn rentree bij Barcelona met een gelijkspel tegen Rayo Vallecano in de de La Liga zaterdagochtend. Opvallend bij de rentree van Fren...

De huidige kampioen in Spanje Barcelona heeft zondag een 0-1 achterstand  moeizaam weten om te zetten in een 2-1 overwinning in de La Liga.

Voor Barcelona was het een thuiswedstrijd, maar helaas kon de ploeg vooral in de 1ste helft de aanwezigen supporters niet vergasten op goed voetbal, integendeel na 17 seconden in de 1ste helft stond Barcelona zelfs met 0-1 achter tegen Deportivo Alaves.” Ik voelde mij niet op me gemak” zei de van een dijbeen herstellende middenvelder Pedri.Barcelona scoorde niet dus gingen de ploegen met een 1-0 voor Alaves de kleedmakers in.

In de 2de helft pleegde coach Xavi wat wissels en dat leverde Barcelona de gelijkmaker op, nadat centrale verdediger de bal voor het doel voortrok precis op het hoofd vanLewandowski, die de gelijkmaker tekende. Barcelona bleef zoeken naar het 2de doelpunt, die ook kwam nadat Torres in het strafschop werd neergelegd.De Poolse internationel Lewandowski scoorde zijn 2de doelpunt voor Barcelona in de wedstrijd en wint uiteindelijk de wedstrijd met 2-1. Vanwege de komende interland break komt Barcelona pas op 25 november tegen Rayo Vallecano.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona komt doelpunt van 17 seconden te boven