maandag 26 februari 2024
25 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona hofleverancier selectie Spanje

lees ook ...

NBA Boston Celtic verstevigen koppositie door achtste overwi...

De Boston Celtics boekten zaterdagavond hun achtste overwinning op rij in de NBA competitie tegen de New York Knicks en zijn nu de absolute koploper in de Eastern Conference. In Madison Square ...

Bondscoach Luis Enrique van Spanje heeft 7 spelers van Barcelona opgenomen in 26 man selectie van Spanje voor het WK in Qatar.

Ondanks de uitschakeling van Barcelona in de groepsfase van de Championsleague en verwezen naar de Europaleague, mogen toch het liefst 7 spelers van Barcelona deel uitmaken van de WK selectie van Spanje.Het meest opvallende is toch de aanwezigheid van Ansu Fati in de selectie, die maanden geblesseerd was en nu wel speelt maar niet echt in vorm is. De andere Barcelona spelers zijn: Eric Gracia,Jordi Alba,Sergio Busquets,Ferran Torres,  PabloGavi, Pedri Gonzalez.

Sadio Mane toch mee met Senegal naar Qatar.

Ondanks de opgelopen blessure in de ontmoeting tussen Bayern Munchen en Werder Bremen in de Duitse competitie heeft de bondscoach van Senegal toch gemeend hun sterspeler en aanvoerder mee te nemen naar het Wereldkampioenschap voetbal in Qatar.Volgens de medische staf zal hij waarschijnlijk niet opgesteld kunnen worden in de openingswedstrijd van Senegal maar wel in de andere wedstrijden.

AS Roma spits Paolo Dybala maakt toch deel uit van de  WK Nationale selectie van Argentinie. Dybala raakte enkele weken geleden geblesseerd tijdens een wedstrijd van zijn ploeg in de Italiaanse competitie en is wel nog niet volledig hersteld.Dybala was in principe niet in  beeld bij de Nationale selectie van Argentinie, maar na de herstelde ruzie tussen hem en Lionel Messi werd Dybala weer opgeroepen voor de Argentijnse selectie en nu mag hij zelfs mee naar Qatar, waar Argentinie hoopt de finale te halen van het toernooi en zelfs de wereldbeker wilt opheffen op 18 december.

Jasper Cillessen  is diep teleurgesteld dat hij niet tot de eindselectie van  Nederland behoort die op  het WK in Qatar zal moeten schitteren om de finale te halen op 18 december.Cillessen ontplofte nog van woede bij zijn huidige club NEC.Jasper maakte in 2014 nog het WK mee als doelverdediger.Het blijkt nu dat niet een ieder in Nederland blij  is met de keuze  van bondscoach Van Gaal om Japser eruit te laten, zelfs Hans Kraay Jr. snapt het besluit van de bondscoach niet.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona hofleverancier selectie Spanje