dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona en Real Madrid zullen geen spelers meer van elkaar afpikken

lees ook ...

Sven Mislintat terug bij Borussia Dortmund als Technisch Dir...

Sven Mislintat keert per 1 mei terug als Technisch Direkteur bij de Duitse club Borussia Dortmund dit maakte het bestuur maandag in een korte statement bekend. De voormalig technisch direkteur van ...

Juan Laporta en  Florentino Perez  hebben afgesproken  geen spelers van elkaar te ronselen

In het verleden  hebben Ronaldo van Brazilie  en Luis Figo beide Barcelona verlaten om voor Real Madrid te spelen. Supporters van Barcelona hebben hun tot de dag van heden ze niet vergeven voor het bewandelen van de omgekeerde weg.

De afgelopen dagen had de clubpresident van Real Madrid  Perez nog aangegeven dat zijn team  de centrale verdediger van Barcelona  Ronald Araujo  aan het eind van het seizoen weg zou pikken van Barcelona. Dit viel niet in goede aarde bij vooral  de supporters van Barcelona.

De afgelopen dagen hebben biede culpresidenten een goed onderhoud met elkaar gehad en daarin is verduidelijkt geen spelers die onder contract van hun clubs staan  te zullen bespreken.Alleen spelers die als free agent hun club verlaten worden benaderd voor een nieuw contract. Real Madrid wilde volgens Laporta misbruik maken van de slechte financiele situatie waarin Barcelona zich momenteel bevindt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona en Real Madrid zullen geen spelers meer van elkaar afpikken