maandag 30 januari 2023
25.7 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

Barcelona en Real Madrid spelen finale Spaanse Supercup

lees ook ...

”Ik mag mezelf nu Feyenoorder noemen,” zegt Kasa...

De 20-jarige multifunctionele verdediger Neraysko Kasanwirjo mag zich vanaf maandag Feyenoorder noemen. Op die dag plaatste hij zijn handtekening onder een contract tot 2027. In het bijzijn van fam...

De koploper in de La Liga Barcelona  en aartsrivaal RealMadrid  spelen zondag in  Saudi Arabie de finale van de Spaanse Supercup.

Opmerkelijk in deze is dat beide ploegen een penalty shout out  nodig hadden om van hun tegenstander af te komen.Valencia hield RealMadrid woensdag   na 90 minuten spelen op een gelijkspel en ook in de 2x 15 minuten .Uiteindelijk won RealMadrid de penalty  serie.Barcelona die tot 2x toe een gelijkspel weg gaf en in de 2x 15 minuten  verlenging Real Betis niet kon klein krijgen en uiteindelijk dankzij voortreffelijk keeperswerk van Ter Stegen de penalty serie won,doordat Ter Stegen  twee van de penalties van Real Betis wist te stoppen, daardoor speelt  de koploper van de La Liga  zondag de finale  tegen RealMadrid. Benzema  die in de eerste confrontatie tussen beide ploegen  in de  La Liga  niet erbij was zal dus nu wel van de partij zijn,het wordt dus een Robert Lewandowski  tegen Karim Benzema  class.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBarcelona en Real Madrid spelen finale Spaanse Supercup