11.7 C
0
(0)

Barcelona dames stap dichterbij halve finale Championsleague

Het Nederlandselftal van bondscoach Ronald Koeman sluit de oefenreeks met een 1-2 verlies tegen Duitsland af. Nederland verloor dinsdag in de slotfase met 1-2 van Duitsland. Op een dramatisch v...

De dames van Barcelona  wonnen na een achterstand van 0-1 met 3-1 van  de dames van Real Madrid

In de eerste helft domineerden de dames van Real Madrid  de wedstrijd in de kwartfinale van Championsleague. Real Madrid scoorde ook heel vroeg in de wedstrijd en dat was tevens ook de ruststand.

In de tweede heflt pakten de dames van Barcelona de zaken anders aan en het werd al gauw 1-1 uit de penalty, verzilverd door  de sterspeelster van Barcelona Alexia.  Het werd niet lang daarna 2-1 voor Barcelona gescoord door  Pina.  In de 94ste minuut scoorde Alexia  haar tweede doelpunt van de avond en bepaalde de eindstand op Barcelona 3 – Real Madrid 1.  De return is op  30 maart  in Camp Nou

In de andere kwartfinale ontmoeting wonnen de dames van PSG met 2-1 van Bayern Munchen .  Woensdag worden de volgende wedstrijden gespeeld  Juventus vs Olympic Lyon     Arsenal vs Wolfburg