Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Barcelona coach Setién niet op een lijn met topspelers

Geplaatst

op

Img 290e4aa07e52 1

Het is inmiddels wel bekend dat Quique Setién (61) de coach van FC Barcelona geen goede relatie heeft met zijn topspelers. De coach zelf geeft aan dat het niet zo is. “Het is waar dat we het over bepaalde dingen wel eens oneens zijn”. “Maar ik zie dat niet als een probleem. Het is nauwelijks het vermelden waard”, aldus Setién.

FC Barcelona heeft laast een tegenvallende prestatie geleverd, het team speelde gelijk tegen het laaggeklasseerde Celta de Vigo (2-2). De druk op de coach neemt hierdoor toe. Barcelona heeft nu 2 punten minder dan koploper Real Madrid, met nog 6 speelronden te gaan.

FC Barcelona zal het aanstaande dinsdagavond opnemen tegen Atletico Madrid. Atletico Madrid is altijd een lastige tegenstander voor Barcelona.

Messi negeert assistent
Tijdens het duel met Celta de Vigo negeerde Lionel Messi instructies van Eder Sarabia, de assistent van Setién. Luis Suarez had ook kritiek op de Setién, hij is van mening dat de coach moet onderzoeken waarom de resultaten van Barcelona in de uitwedstrijden tegenvallen.

Setién; “Zoals je in het dagelijks leven ook weleens met mensen botst. Alleen dat wordt nu uitvergroot omdat de resultaten slecht zijn. Dat is het circus waarin we leven. Aan mij de taak om iedereen te overtuigen dat we als eenheid verder moeten”, was Setién zijn toelichting in een persconferentie.

Culturu.com


Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties


Advertentie

Sport

Thierry Henry maakt “Black Lives Matter” statement

Geplaatst

op

Img B6bef65dae6b 1

In de Amerikaanse competitie ook wel genoemd de Major League Soccer heeft Montréal-coach Thierry Henry een indrukwekkende statement gemaakt tegen racisme. De Fransman ooit een begeerde topspits knielde 8 minuten en 46 seconden lang, dit was zijn eerbetoon aan de door politiegeweld overleden Amerikaan George Floyd.

Het waren exact de 8 minuten en 46 seconden. Zo lang was het dat de politieman zijn knie in de nek van George Floyd drukte, waardoor de Afro Amerikaan overleed. Het overlijden van George Floyd heeft wereldwijd protesten tegen racisme los gemaakt.

Thierry Henry heeft donderdagavond zijn steun betuigd aan de Black Lives Matter movement. Momenteel is de ex-topspits coach van Montréal Impact in de Major League Soccer.

Thierry Henry knielde tijdens het duel Montreal vs New England Revolution. Het knielen duurde net zo lang als de doodsstrijd van Floyd duurde. “Veel meer uitleg is er niet nodig, denk ik”, aldus Henry.

Culturu.com

Lees verder

Sport

Nederlands elftal oefent tegen Spanje

Geplaatst

op

Img 695f0af4d68c 1

De Oranje leeuwen spelen hun eerste oefenwedstrijd op 11 november tegen Spanje. Deze wedstrijd was eerder gepland op 29 maart maar door coronapandemie was deze komen te vervallen. De wedstrijd zal worden gespeeld in Amsterdam, de Johan Cruijff Arena.

De KNVB heeft al eerder bekendgemaakt dat alle wedstrijden van het Nederlands elftal zullen worden gespeeld in de Amsterdam arena.

Oranje start met een wedstrijd tegen Polen op 4 september inde Amsterdam arena dit in het kader van de Nations League.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen