(0)

Ballon d’Oro kandidaat Benzema beslist wedstrijd

” Zine Zidane nieuwe coach Bayern Munchen is Fake nieu...

In de Spaanse kranten stond vrijdag  vermeld dat Zine Zidane de  nieuwe coach is geworden van Bayern Munchen maar de Duitse club noemt dit fake nieuws. " We hebben geen contact gehad met Zine Z...

De Franse  international Karim Benzema  in dienst van RealMadrid  besliste met twee prachtige doelpunten de wedstrijd  tussen Español  en RealMadrid  zondagmiddag

In de 12de minuut was het de Braziliaanse international  Vinicius Jr  die de score opende  en RealMadrid een 1-0 voorsprong bezorgde. Het lukte  Español  om in de 43ste minuut de stand op gelijke  hoogte te brengen wat tevens de ruststand was.

Ook in de 2de helft waren ploegen aan elkaar gewaagd met Real Madrid iets meer in balbezit.Met nog 3 minuten te spelen leek de wedstrijd in een gelijkspel te zullen eindigen maar Rodrygo kreeg van de verdediging van Español alle ruimte om de vrij staande Benzema  te bereiken  en die maakte geen fout het werd dan 2-1.In extra tijd kreeg de keeper van Español  de rode kaart  vanwege een overtreding op een speler van Madrid. De goed genomen vrije trap door Karim Benzema  leverde hem zijn 2de doelpunt van de middag.Real Madrid wint met 3-1 en heeft de volle winst uit de 3 gespeelde wedstrijden.