maandag 15 augustus 2022
27.1 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
0
(0)

Bal weer aan het rollen in Suriname

lees ook ...

Het blijft onrustig in Barcelona

Het bestuur van de Spaanse ploeg Barcelona heeft  dinsdag voor vierde keer de economy lever geactiveerd zodat een bedrag van 100 miljoen Euro vrij komt om de nieuwe spelers voor zaterdag in de La Liga...

 

De Surinaamse voetbalbond  start dit weekend met een warming -up tournooi.

Na bijkans twee jaar geen voetbal  in de Surinaamse competitie heeft de SVB in samensprak met de topclubs  besloten  dit weekend  van te start gegaan met een warming- up  tournooi in het Franklin Essed stadion. Helaas doen niet alle topclubs mee aan dit warming- up  tournooi.  Een aantal clubs hebben hun huiswerk niet tijdig kunnen afmaken. De clubs die wel meedoen zijn :  Transvaal, Intermoengotapoe,  Inter Wanica, SNL, Groningen en Bintang Lair.

Robinhood,  Leo – Victor,  PVV en Voorwaarts hebben afgezegd.Het tournooi begint zaterdag met de volgende wedstrijden :  SNL vs Bintang Lair     Groningen vs I.M. Tapoe.

Vereiste is wel  dat alleen volledig gevaccineerde spelers mee mogen doen aan het tournooi. Het tournooi geldt als aanloop naar de nieuwe competitie die waarschijnlijk in februari 2022 van start zal gaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportBal weer aan het rollen in Suriname