Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Badr Hari stopt samenwerking met toptrainer Mike Passenier

Geplaatst

op

door

GLORY Kickbokser en vechtsport legende Badr Hari stopt zijn samenwerking met trainer/coach Mike Passenier.

Via social media maakte Badr zijn beslissing bekend. “Ik wil hierbij het einde aankondigen van mijn samenwerking met mijn trainer, Mike Passenier,” zegt Badr op social media.

“Ik wil hulde brengen aan Mike voor zijn geweldige, succesvolle werk met mij voor zoveel jaren en om hem te bedanken voor zijn professionaliteit, zijn loyaliteit en voor de lessen die hij me heeft geleerd in het kickboksen. “ 

“Mijn beslissing wordt geleid door mijn sterke wil tot ontwikkeling. Uitstekende prestaties komen niet uit comfortzones. 

Na de zes gevecht overeenkomst getekend te hebben bij Glory, heb ik de ambitie om de volgende Heavy Weight-kampioen te worden

“Ik verzeker al mijn fans dat ik op het hoogste niveau ben van motivatie, vertrouwen en concurrentievermogen.” 

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Sport

Nationale Selectie Suriname naar Nederland

Geplaatst

op

door

De Nationale Surinaamse selectie zal in Nederland een trainingskamp beleggen. Dit ter voorbereiding van de komende Nations League wedstrijden.

De periode van 28 juli tot en met 9 augustus zullen er oefenwedstrijden gespeeld worden tegen FC Almere City, SC Telstar en RKSV Leonidas.

Lees verder

Sport

Daishwan Redan vertrekt van Chelsea naar Hertha

Geplaatst

op

door

Toptalent Daishawn Redan maakt een opvallende transfer van Chelsea naar Hertha BSC een club uit de Bundesliga.

Hertha BSC heeft duidelijke interesse getoond en is met Chelsea in onderhandeling om te komen tot een overeenkomst. Redan kan in Duitsland een contract tekenen tot medio 2024. De getalenteerde Redan heeft al een persoonlijk akkoord met Hertha, het is nu aan de clubs om de deal te sluiten.  

Hertha betaalt naar schatting 2,5 miljoen euro voor het talent. Redan was eerder in de jeugdopleiding van Ajax actief. De getalenteerde speler maakte in 2017 de overstap naar Chelsea. Het afgelopen seizoen speelde hij zijn wedstrijden voor Chelsea Onder 23. 

Hertha ziet de investering in Redan als een investering voor de toekomst. De prestatie verwachtingen van de jeugdinternational zijn hoog. Hij wordt gezien als de opvolger van Veda Ibisevic (34) en Salomon Kalou (33), deze spelers hebben een contract tot 2020.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X