dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Aubameyang keert terug naar Engeland

lees ook ...

NBA Play-offs Dallas goede stap richting kampioenschap West...

Dankzij de toegevoegde waarde van Luka Donic is het de Dallas Mavericks de eerste finale wedstrijd van de Western Conference final te winnen van Minnesota  met 108-103. De 25 -jarige Luka Donic hee...

De 30-jarige  Gabonese  aanvaller  en uitkomend voor FC Barcelona keert toch nog terug naar Engeland  en zal het komend seizoen  uitkomen voor Chelsea.

FC Barcelona heeft  dinsdagochtend de bod van 23 miljoen Euro gedaan door Chelsea  geaccepteerd en daarmee wordt de weg vrij gemaakt  voor Pierre-Emerick Aubameyang   om alsnog te vertrekken bij  Barcelona. Aubameyang heeft eerder gespeeld  voor Arsenal.Hii zal dus van de week nog samen met zijn gezin afreizen naar Engeland.

De transfer naar Chelsea  komt voor de speler en zijn gezin op het juiste moment daar zij het afgelopen weekend  werden beroofd van juweliers in hun eigen huis.De rovers drongen het huis binnen  en hielden het gezin  zeker een uur onder schot en waarbij Aubameyang  zelfs een slag moest incasseren en dat gebeurde in bijzijn van zijn vrouw en kinderen.Politie onderzoek heeft uitgewezen dat het gaat om een organiseerde bende.Inmiddels heeft Barcelona  gezorgd voor een ander verblijfplaats voor het gezin.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAubameyang keert terug naar Engeland