zaterdag 1 oktober 2022
27.7 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Aubameyang keert terug naar Engeland

lees ook ...

Thiago Silva zet nieuw aanvoerders record bij Brazilie

De 34-jarige centrale verdediger van Brazilie  en Chelsea zet tijdens de  friendly interland tussen Brazilie en Ghana een nieuw aanvoerdersrecord van 108 wedstrijden Brazilie  speelde  vrijdagmidd...

De 30-jarige  Gabonese  aanvaller  en uitkomend voor FC Barcelona keert toch nog terug naar Engeland  en zal het komend seizoen  uitkomen voor Chelsea.

FC Barcelona heeft  dinsdagochtend de bod van 23 miljoen Euro gedaan door Chelsea  geaccepteerd en daarmee wordt de weg vrij gemaakt  voor Pierre-Emerick Aubameyang   om alsnog te vertrekken bij  Barcelona. Aubameyang heeft eerder gespeeld  voor Arsenal.Hii zal dus van de week nog samen met zijn gezin afreizen naar Engeland.

De transfer naar Chelsea  komt voor de speler en zijn gezin op het juiste moment daar zij het afgelopen weekend  werden beroofd van juweliers in hun eigen huis.De rovers drongen het huis binnen  en hielden het gezin  zeker een uur onder schot en waarbij Aubameyang  zelfs een slag moest incasseren en dat gebeurde in bijzijn van zijn vrouw en kinderen.Politie onderzoek heeft uitgewezen dat het gaat om een organiseerde bende.Inmiddels heeft Barcelona  gezorgd voor een ander verblijfplaats voor het gezin.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportAubameyang keert terug naar Engeland